bundan anneme babama kendime almıştım daha önce memnunum

www.trendyol.com

Kasım indirimlerinden kayınpedere de alayım diyorum ama aradan baya zaman geçti son durumlar nedir? mop istemiyorum, sadece güzel süpürsün halılara iyi tırmansın, haritalaması olsun ve 4000 altında olsun yeter. iyi alternatifler kullanan varsa yorumları bekliyorum.

 

mi mop pro var bende. haritası 3 günde bir şaşırıyor kafayı yiyor sapıtıyor. iyi temizliyor ama çok uğraştırıyor. babanın akıllı telefonu varsa ve aktif kullanıyorsa al ama başka türlü önermem. mi nedense zahmet edip tr yazılımını update etmiyor

neira

360 s9 araştırmanızı öneririm. Youtube'da Robot Kafalar sayfasında inceleme ve kullanım videosuda mevcut. yazılımı güncel, ayrıca Türkiye distribütörü var. sorun olursa bir muhatabınız olur.

Dr_Stat

360 aldım fırçası dönmüyordu, hemen iade etmek istedim. sonunda edebildim ama uğraştım maalesef. yok efendim olamaz, öyle olsa makina hata verir. cam platform bulun alttan video çekin zart zurt. video gönderdim, cihazı bize gönderin inceleyelim. sonunda inandılar.
360'ın inanılmaz pr'ı yapılıyor forumlarda, inanmayın. hatta ben fırça sorununun birçok cihazda olduğunu fakat sahiplerinin farkında bile olmadıklarını düşünüyorum.

adivar

mija c1 aldım. turbo ve güçlüde kapanıyor. servise yolladım halen gelmedi.

mikahakkinen

ben de mop pro kullanıyorum 6-7 aydır, bir kere sorun yaşadım sadece o da wifidan dolayıymış. genel olarak sıkıntısız bir alet.

roket adam
1

mobil görünümden çık