Mouse'um bozuldu, pahalı da bir alet çöpe atmaya gönlüm el vermiyor. Sitelerinden baktım ama Türkiye'de bir servis bulamadım, yok mu gerçekten? Veya bunu Logitech dışında bir yere tamir ettirebilir miyim? Modeli MX Master 2S. Sorun da muhtemelen sensörü tırtladı, hareket ettiremiyorum ama tuşlar çalışıyor.




 

forumlarda hollandaya mail attım yenisini yolladılar geyiği dönüyor ama. bir dene istersen.

xrated

Aldığınız yerle irtibata geçin, yurtdışı ofisleriyle de haberleşin.

MX Master2S cihazımı yenisiyle değiştirmişlerdi.

fever

Logitech Türkiye ile hiç uğraşma,direk "kullanıcı hatası"derler.Hollanda ile yazışırsan ve faturan varsa yenisini alma ihtimalin var.

arenas

logitechle servis konusunda uzun zamandır işim olmadı ama ben de anywhere mx hastasıyım.

eski zamanlarda "penta" servis sağlıyordu, hatta çok da yardımcı oluyorlardı. hatırladığım kadarıyla da istanbulda tek yetkili servis onlar.

forumlarda ben de yurtdışı servislerinden faydalananları okumuştum ancak bu son çare olabilir.

tempor

hollanda olayi dogruydu, yil 2012 falan mouse bozulunca, belirttim ve istedim bildigin yurtdisi UPS ile eve yolladilar, isin tuhafi hala calisiyor mouse.

christopher nolan

Penta'ya ulaşmaya çalışayım Pazartesi, teşekkürler. Garantisi bittiği için aldığım yer garantisi bitmiş biz ilgilenmeyiz dedi maalesef. Bu yurtdışı ofislerden birine ulaşıp yenisini isteme olayı garantisi devam eden ürünler için geçerlidir diye tahmin ediyorum ama onu da denerim artık.

10032007
1

mobil görünümden çık