Merhaba. Dün ikinci el bir araç aldık. İlk aracımız bu yüzden acemiyiz. Şimdi kasko ve trafik sigortası yaptıracağız. İnternetten fiyat teklifi alıyoruz. En düşüğü ve yükseği arasında ciddi fiyat farkı var. Dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir? Tavsiye edeceğiniz firma var mı?




 

Ben hiç internetten kasko ve sigorta yaptırmadım. Giderik bir sigortacıya, en ucuzundan en pahalısına detay detay anlattır. Hep de en ucuzunu alırım. Kaza da yaptım, kaskoyu deldirmemek için kullanmadım. Sigorta kullandim ama bir problem yaşamadım.

burty

İnternet fiyatları yüksek çıkıyor, rastgele bir bayiden daha uygun a bulabilirsiniz.
firma önemli değil.

neymis

zorunlu olanin fiyati degismez. degisen kaskodur.

kasko da klozlar ve limitler vardir. o sebepten fiyatlar farklidir. buna ilave olarak asistan hizmetleri gibi seyler fiyati etkiler. kimisinin yetkili servis anlasmasi yoktur. benim anlastigim yere gideceksin diyebilir. detaylara bakarsaniz farkin sebebi cikar. ama tavsiyem sizi yonlendirecek bir sigortaci ile calismaniz.

bir de bankalarin bazen kasko icin kampanyalari falan oluyor. onu kontrol edebilirsiniz.

helenart

Zorunlu olanda en ucuzunu seçebilirsiniz, zaten yükümlülükler devlet garantisi ve kontrolünde.

Kaskoda ise özellikler ve faydaları inceleyin.

John Bloor

Trafik sigortasında en ucuzunu alabilirsiniz. Kaskoda ise poliçe detaylarını inceleyin. Benim tavsiyem ihtiyari mali mesuliyet sigortasını limitsiz veya en yüksek veren poliçeleri tercih etmeniz.

inheritance

kaskonun sayfasında anlaşmalı olduğu servisler yazar bunlara bakın

bir soru sorcam

zorunlunun en ucuzunu seçin. kaskoda klozları inceleyin. imm değeri 1milyon olsun. yetkili servis klozu, orjinal cam klozu v.s de olursa iyi olur.

xrated
1

mobil görünümden çık