Merhaba,

Hakikaten hic bilgim olmadigi icin cahil cahil soruyor olabilirim.

Kolonoskopi ve endoskopi yapilmis kucuk bi kizimiz var. Iceri kamera sokup yaptilar. Simdi doktorun bunu inceleyip bize tedavi gerekiyorsa tedavi yontemini, gerekmiyorsa daha baska ne yapmamiz gerektigini soylemesini bekliyoruz. Ama canimiz doktorumuz bugun bizi arayarak daha videoya bakmadigini soyleyip randevumuzu erteledi. Anne baba da 10 gundur gun sayarak bugunu bekledikleri icin haliyle biraz sinirlendi, daha fazla beklemek istemiyorlar. Ertelenen tarihe randevuyu kabul ettiler ama baska bir doktora ucreti mukabili videoyu gosterip danismanlik alip alamayacaklarini merak ediyorlar.

Bilemiyorum doktorlar kendileri muayene ya da operasyon yapmadiklari kisilerin bu operasyon videolarini izleyip yorum yapabiliyor mu? Ona gore bir gastroenterolog bulup onceden danismanlik alabilirler mi?

Tesekkurler

 

Video kayıtlarını alarak baska doktora danışabilirsiniz

apocalipy

Acil bir operasyon yapması gerekmiş olabilir, raporu gecikmiş olabilir. Bunu dürüstçe söylediği ve ertelediği için beklerdim ben olsam. Ne kadar erteledi randevuyu? Sizin yanınızda üstünkörü bakıp da süreci yürütebilirdi. Güvenerek seçtiyseniz bekleyin.

kullanıcıadımbuolsun
1

mobil görünümden çık