Merhabalar,

Yakınlarda bebek ile birlikte ilk uçak yolculuğumuzu gerçekleştireceğiz. Aklımızda bazı sorular,

- Puset ile ilgili herhangi bir sınırlandırma var mı? Boyutlar ile ilgili.

- Prosedür nedir? - Uçağa biniş, iniş, dikkat edilmesi gerekenler vb.

Teşekkürler.

 

Bebek arabasını uçağın girişine kadar götürebiliyorsunuz. Valiz teslim edilirken bebek arabası için bir poşet veriyorlar, uçağa binerken poşetleyip körükte teslim ediyorsunuz.

İnişte ve kalkışta emzirilmesinin tavsiye edildiğini okumuşsunuzdur zaten ama bir de ben söyleyeyim. Emmiyorsa veya bizimki gibi dar yerlerde emmeyi reddediyorsa lolipop, pipetli süt veya poşetli meyve pürelerinden alabilirsiniz. Önemli olan iniş ve kalkışta çocuğun emerek yutkunmasını sağlamak.

İlk uçak yolculuğunu kızın 21 aylıkken yaptık. Bayağı korkuyordum yol boyunca ağlayacak diye ama hiç öyle olmadı. Minik parmak kuklalar, pop-it, hayvanlk stickerlar aldım hepsini zarflı dosyaya koydum. Sıkıldıkça birini çıkardım. Stickerları çok sevdi uçağın her yerine yapıştırdı. Sert sticker olduğu için kolayca çıkarılabiliyor, kalıcı iz bırakmadık yani :) bunların hepsini ilk defa uçakta verdim, yeni gördüğü için de çok ilgisini çekti.

curukturpkokusu

Boyut kisitlamasi yok, ucaga binmeden kapida aliyorlar.

Tavsiyem, pahali bir puseti varsa ucaga vermeyin, biz iki kere denedik, birinde lastigini kirdilar, oburunde golgeligin mekanizmasini kopartmislar. Kilif olsa da fark etmiyor, bizimki kilif icindeydi.

Tavsiyem seyahat icin ucuz yollu bir puset alin, semsiye tipi ucuz olanlardan aldim bir tane seyahatlerde onu kullaniyoruz, hem hafif hem de kirilsa uzulmezsin.

cooperr
1

mobil görünümden çık