Merhabalar, bilgisayarımın IP'sinin belili periyotlarla değişmesini istiyorum otomatik olarak. Bunu yapan bir program var mı bildiğiniz?




 

1-external ip adresini kastettiğinizi düşünerek, modeminizi bridge mode'a alıp ip adresini bilgisayarda sonlandırıp bağlantıyı yenileyecek bir scrip yazılabilir.
2- modem arayüzünden bağlantıyı resetleyecek bir script yapılabilir.

ned flanders

Cgnat'ta bir ip'yi 16 kişiye dağıtıyorlar. Yüzlerce değil. Parasını verip statik ip alabilirsiniz.

Kirmizibavul

Vpn alıp onu bir script ile paso ip değiştirecek şekilde kullanabilirsiniz en olmadı elle değişirsiniz ülkeyi. Zaten vpn olduktan sonra kim takar ip adresini.

bana kedicik derdi

rapidshare zamanında indirme limitine takıldığımızda yeni ip alabilmek için modem resetleme makrosu yazardık. arkada çalışabilecek benzer makro ile belli aralıklarla modemine reset attırabilirsin. hatta modeminin arayüzünü bunu destekliyorsa da yapabilirsin.

false pretension

birkaç saniye şeklinde olmaz, neden olmaz dersen browser servera tcp üzerinden connect oldu bir sayfa açmayı denedi, e sen o arada ip değiştirdin gelen yanıtı kaçırdın sayfa yüklenememiş olur. bu yöntem hazırda açık olan tüm bağlantıları düşürür.

isp tarafında ise çoğu zaman değişir ama modem resetlemek de ip değişeceği garantisi vermez. hatta bunu çok sık yaparsan isp hattında bir sorun olduğunu düşünerek bağlantını dondurabilir.

en mantıklı çözüm bir vpn kullanmak ve bir macro ile mantılı periyotlarda bağlantıyı yeniden kurmak.

orpheus
1

mobil görünümden çık