belirti olmayabiliyor mu bu süreye kadar? özellikle kontrol etmediği ya da doktora gitmediği sürece fark etmemesi mümkün mü?




 

düzenli regl oluyorsa ve korunmasız ilişki yaşıyorsa pek mümkün değil.

elorelia

tlc de ismini hatirlayamadigim bir seri vardi. doguma kadar hamile olduklarini farkedemeyen kadinlar hakkinda. mumkun gorunuyor.

unabomber

10 hafta dediğiniz 2.5 ay oluyor. Regl duzensizligini çok yoğun yaşayan iki yakın arkadaşım var; bazen iki ay boyunca takvimleri komple şaşar. Benim de mevsim geçislerinde özellikle bunu yaşadığım oluyor. Dolayısıyla gayet mümkün şekilde anlamayabilirler.

fraise

reglnin geciktiğini fark ettiğinde bile 5 hafta olmuş oluyor. teknik olarak döllenme yaşandığında zaten direkt 2 haftalık yumurtaya tutunuyor. çok normal.

neira

bence cok normal cunku hamileligin net kere net belirtisi regl duzeni olmasina ragmen hamilelikte de regl gorulebiliyo veya duzensizlik cok yaygin hemen suphelenmeye gerej yok. hele korunuyorsa kisi hayatta anlamaz. bence.

ala09

Çok normal

sta

ben kadın olsam ve korunmasız ilişki yaşıyor olsam ve dahi regl düzensizliğim olsa bi yerde mutlaka önceden aldığım testleri kullanır bakardım. test yoksa gider alır yine kullanırdım. kişiden kişiye değişir bence bu durum.

Improbable

Fraise'e katiliyorum. Duzensiz regli varsa anlamayabilir. Zaten duzenli regli olan bile gun saysa bile 5-6 haftadan once anlayamiyor.

Pufpuf

daha önce 2 çocuk doğurmuş olan ablam, 3. çocuğuna hamile olduğunu 5.5 aylıkken farketmişti. ama ikinciden hemen sonra olduğu için sinyalleri farklı yorumlamış

co2s2

Aktif cinsel yaşamı olan bir kadın korunsun ya da korunmasın, düzenli ya da düzensiz adet görsün; her zaman gebelik olasılığını aklında tutmalı. Hele ki 10. hafta oluncaya kadar, akla gelmez mi?
Bu kadın yasal kürtaj süresini mi aşmaya çalışıyor gibi deli sorular.
İlişki durumunu bilmiyoruz.

pro9it9is9
1

mobil görünümden çık