Başımdan ufak bir kaza geçti, tamponun sag tarafı kirildi kaput ucu çizildi azicik gercekten kaputta hasar yok. Kaskodan dosya acildi. Kaportaci tamponu ve farları takması ve kaputta az birsey rutus boyasi yapmasi gerekirken, gitmiş kaputta boya dalgalanması olur diye boydan boya macun çekmiş yetmemiş sag çamurluk ustu kaza ile alakası yokken daha öönce ki sahibinden kalan ezigi macun cekip boyuyacak. Bana resim attı tamirci cildirdim benim kaputun ucu rutus boyası ile hallolucakken dalga dalga boya olucak diye macun atıp boya atacak simdi.

Ben bu işe onay veren experi nasil sikayet edebilirim? Resmen tamirci ve experin oyununa geldim.

Çıldircam kaputun ucu çizildi diye macun atmış herif boya dalgalanmasi olur diye. Cidden yaptirimi yok mu? Kime sikayet edebilirim ben?

 

siz bu tamire onay verdiniz mi? bana sanki tamirci sigortacıdan fazla para koparmak için gereksiz işleme başvurmuş gibi geldi ama görmeden birşey söylemek zor. eğer çok ufak bir işlem varsa neden kaskodan yaptırma gereği duydunuz? hasarsızlık indiriminiz bozulmayacak mı? belki de ufak bir hasarken hasarı büyük gösterip exper hasarsızlık indirimini bozmaya çalışmış olabilir. bu sigortacılardan herşey beklenir.

durumunuzu resimlerle anlatan maili merkeze yollayın. geri dönerler.

bide şöyle bişey var www.eksperlerdernegi.com

false pretension

@false hayır kesinlikle onay vermedim. Tampon kırık oldugundan tamiri mümkun degil yenisi takilacak dedi. Tampon 3 bin farlar 2 bin tutar diyince kaskodan yaptirmaya karar verdim

zanutsas

SEDDK'ya şikayet başvurusunda bulunun: www.turkiye.gov.tr

yillarin birikimi
1

mobil görünümden çık