Tuşlu telefon - orijinal, sıfır ve IMEI klonlanmamış halde nereden bulunur?
1) Telefonlar sıfır değil, eski tamir görmüş telefonlar, kutusuz, yan sanayi pil + şarj cihazı
2) Telefonlar IMEI klonlu, IMEI numaraları başka cihazlara tanımlı
3) Sahte telefonlar, kasa nokia amblemli kasa, içi alakasız
Yorumlu cihazların hepsi istisnasız böyle. Nereden bulacağız orijinal ve sıfır tuşlu telefon?

Gir bi telefoncuya al, alırken de kapanırsa getiririm bak de.


piyasada tuşlu telefon kıtlığı var çünkü telefon yok. nokia yazan kapalı kutulara da inanma hepsi çakma. nokia markası basılıyor sadece.
bi ara anneme tuşlu telefon almak için hem mağazaları hem interneti dolaştım. orijinal telefon yok. cidden yok. sıfır olanlar da orijinal değil. imei atılmış samsunglar bi nebze tercih edilebilir belki.


aynı dertten muzdaribim. şu an alışveriş sitelerindeki nokia ve samsung'ların alayı çakma. imei'sinde sorun çıkmasa bile asla orijinal ürün kalitesinde değil. elimde bir tane samsung var oradan biliyorum.
nokia, 3310'u yenilemişti 2017 gibi, keşke alsaymışım diyorum şimdi. ikinci el dışında satışı yok. sanırım artık ne nokia ne de samsung tuşlu cep telefonu üretmiyor.
illa nokia ya da samsung olmasına da gerek yok, orijinal olsun, bir şeyin çakması olmasın biraz kaliteli olsun istiyorum ama bulamıyorum.
