selam arkadaşlar. geçen hafta eve iptv aldık. genel olarak memnunum ama içerikler umduğum kadar çok değil. örnek vermek gerekirse sex and the city uzuun zamandır blutv'de var ama iptv'deki blutv içerikleri içinde yok. diğer platformlardaki çoğu dizinin de yalnızca 1-2 sezonu var gerisi yok. tüm iptv sunucuları aynı içeriği mi kullanıyor yoksa başka bir yerden üyelik açsaydım daha dolu içerikli yayınlar elde eder miydim? ortalama fiyatları çok bilmiyorum bir yakınımın tavsiyesiyle güvenilir diye burayı seçtim ve gerçekten cüzi bir miktar verdiğim için şikayet etmiyorum. ama üyelikten üyeliğe içerik farkediyorsa yenileyeceğim zaman ona göre seçeyim en azından diye bilgi almak istedim.

cevap verenlere şimdiden teşekkürler.


 

hayir hepsi ayni icerigi kullanmiyor. baska iptv saticisi deneyin. almadan once deneme yayini isteyin. ona gore icerige bakip karar verin.

buenosdias

Her üyeliğe ayrı kanal var

monicapp

iptv'lerin çıkış noktası spor kanalları olduğu için blutv vs içerikler biraz göz ardı edilmiş olabilir. bir de dizilerin genelde şu anda ünlü olanlarını koyuyorlar. sex and the city gibi eski dizileri koymakla uğraşmalarına değmez diye düşünüyorlar herhalde.

co2s2
1

mobil görünümden çık