Selamlar, yakında iş değiştireceğim mevcut iş yerime işten ayrılırken hatıra anlamında bir hediye götürmek istiyorum. Uçakta kabine sığabilecek büyüklükte ne götürebilirim? Daha önce türk kahvesi götürmüştüm böyle 30 paket falan şirketin mutfağına koymuştum üzerine de yazı yapıştırmıştım, böyle dayanıklık süresi olan insanların illa o gün değil bir hafta sonra da alabileceği bir şey vermek istiyorum. Aklımdan bu sefer Türk lokumu götürmek geçiyor başka neler olabilir ?




 

nazarlik

buenosdias

yurt disindaki arkadaslarim pismaniye sevmislerdi.

in vino veritas

Avusturyalı arkadaşlarıma lokum götürüyorum, cok seviyorlar.

monicapp

Eğer çay seviyorlarsa küçük bir çaydanlık + çay olabilir.

nuevo

lokum ve saray helvası götüreceğim raf ömürleri de uzunmuş iş görür xd

wiekannich

Bilmiyorum beğenirler mi ama ben buzdolabı magneti topluyorum hem kendi gittiğim yerlerden hem de arkadaşlarım gittiği yerlerden getiriyorlar. Daha önce Türkiye'ye gelmediyse iyi bir hediye olabilir ya da ben uzun süreli yurtdışında kalacak olsam toz salep götürürdüm herhalde yanımda sanırım yurt dışında ya yok ya da bulmak zor. Belki boza da olabilir ama ben pek sevmiyorum.

bartholomew87

lokum, pişmaniye v.s. bunlar her zaman banko.

nuisance

Almanyada bunları bulabilirler zaten. Bulamayacakları ya da nadir bulabilecekleri şeyler düşün bence, met helvası, pestil muska, cevizli sucuk vs gibi.

e mice
1

mobil görünümden çık