arkadaşımın tezi için ankete katılabilir misiniz? forms.gle

Aşağıda açıklamayı da paylaşıyorum.
Yöneticilerden ricam mümkünse bir süre yukarda kalabilir mi?

herkese teşekkürler şimdiden

"Değerli katılımcılar, ikinci yılını tamamlamaya doğru yol aldığımız pandemi, doğayla kurduğumuz ilişkinin ne kadar hatalı olduğunu bizlere göstermiştir. Eylemlerimizin sonuçlarından sadece biri olan içinde bulunduğumuz felaket, ne yazık ki son olmayacaktır. Bunun önlenmesine yönelik olarak yaşam hakkının kutsallığını merkeze alan bu çalışmanın gerçekleştirilmesini mümkün kıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz.

Çalışma kapsamında vereceğiniz bilgiler, çevresel yıkıma yol açan tutumlarımızın dönüştürülmesine yönelik eğitim-öğretim araçları geliştirilmesi amacıyla değerlendirilecektir. Bunun için elimizdeki bazı yöntemlerin geçerliklerinin sizlerin desteğiyle sorgulanması gerekmektedir. Çalışmaya görüş bildirerek sunacağınız katkı, eğitim-öğretim araçlarımızın etkisinin ve olanaklarının tespit edilmesini sağlayarak daha verimli eğitim-öğretim araçları oluşturabilmemize imkân tanıyacaktır.

Bilimsel bir amaçla yürütülen çalışmamızda verileriniz 3. kişilerle asla paylaşılmayacak ve etik değerler doğrultusunda incelenecektir. Katkılarınız için teşekkür ederiz."

 
1

mobil görünümden çık