Aracımızla bir kavşakta karşıya geçmek için beklerken yeşil yandığında hareketlenince yandan gelen bir kamyon arka sol kapımıza çarptı ve kötü bir biçimde göçertti.
Volkswagen servisi 27 Eylül'e randevu verdiğinden henüz bir işlem yapılmadı.

Sizce bu kazada kusur oranı nasıl çıkar ?

Bir de bu kapının düzgünce doğrulma ihtimali var mıdır ? (izmir'de)

3. foto: ibb.co

 

Kamyon kırmızıda geçmiş anlattığınıza göre. Bu durumda kusur karşı tarafta tamamen.

Kapı düzelmez bu arada. Üst taraftaki çizgi şeklindeki form bozulmuş. Kapı değişecek çok büyük ihtimalle.

himmet dayi

Yırtık olmadığı sürece düzeltilir. Ancak macunla düzeltme-doğrultma sonrası işlem yapılması gerekir.

Kapının büyük kısmı macunlu olmasındansa değişimi daha mantıklı gibi.

Northern Mariner

Vw servisi o kapıyı düzeltmez,değişir. Değişmesin derseniz sanayide özel kaporta servisinde düzeltilir.

arenas

kapıda derin çizik var mı görünmüyor fakat yoksa boyasız düzeltilebilir. vw direkt değişim yapar. 3. sanayide kopartacılara bakmak lazım. orada iyi ustalar vardı.

false pretension

geçmiş olsun. yine hafriyat kamoyunu terörü galiba.

renegade

Bu kapı değişir, kusuru kamyona yazarlar.

zoghurt

Evet, hafriyat kamyonu. Bu arada bir arkadaşım göçük doktoru diye bir ustayı tavsiye etti, ona da gönderdim fotoğrafları. Düzelmez dedi.

www.instagram.com

faithless

Eğer düzeltecek bir usta bulursanız sakın kapıyı değiştirmeyin, hem tramer yükselecek, hem de aracın değeri düşecek. Bir kapıda boya olması farklı, bir kapının değişmiş olması farklı bizim piyasamızda maalesef.

Çizgi üzerinde vuruk olduğu için düzelmesi zor gibi, ama öyle videolar izliyorum ki kağıt gibi buruşmuş kaportayı düzelten ustalar var.

Edit: bulmanız gereken iyi bir kaporta ustası, boyasız göçük düzeltilen yerler size çare olmaz.

John Bloor

Adana'da ve başka illerde neredeyse pert araçları düzeltiyorlar :) Buna düzelmez diyen usta heralde sadece dolu göçüğü tamir ediyor yada eli iyi değil.

seyda-oto-boyasz-gocuk-duzeltme.business.site

www.gocukduzeltmeizmir.com

izmirboyasizgocuk.com

Northern Mariner

duyuruyu gorunce merakimdan soruyorum tamamen; yepisyeni degismis kapi olmasi, boyali/yamali/tamirli kapidan neden daha az tercih edilen bir durum? (arabam yok, konulara tamamen uzagim)

bay b

@bay b kapı değişti yazdığında insanların ağır bir kaza geçirildiğini düşünüyor ama göcük güzeltme daha hafif bir tabir oluyor. Ha bence fotoğraflarla desteklendikten sonra çok fark yok ama böyle bu durum.

atom karincanin torunu
1

mobil görünümden çık