nişanlımın annesi ve babası covid oldu. bu işlerden hiç anlamayan ben ne yapmalıyım. çiçek falan mı göndereyim yoksa abartmaya gerek yok diyerekten bir arayayım mı. yoksa küçük bir hediye mi göndereyim




 

Geçmiş olsun dileklerini iletsin nişanlın yeterli. Çiçek böcek covid için artık abartı şeyler.

IncredibleMau

Eğer evde onlara bakacak kimse yoksa, siz de yakınlarında oturuyorsanız çorba vs yapıp kapılarına bırakabilirsiniz. Ben covid olduğumda en çok buna sevinmiştim çünkü ilaçlardan dolayı halim pek yoktu, nişanlım da her şeyi yapıyor olmasına rağmen alışkın olmadığından günde kaç kere yemek hazırlamaktan yorulmuştu.

Onun dışında çiçeğe filan gerek yok bence. Günlük arayıp durumlarını sorsanız yeterli.

Edit: cinsiyet belirtmemissiniz o yüzden kadın olduğunuzu varsaydim kendimden dolayı ama nicki okuyunca erkek olduğunuzu dusunmeye başladım. Bu durumda benim önerim sizin için işlevsel olmayabilir tabii. Ve tabii ki erkekler çorba yapamaz demek istemedim ama tercih eder misiniz, onu bilemedim. Yoksa bence erkeklerin yemek yapıyor olabilmeleri kendi hayatları için de oldukça önemli bir konu. :)

fraise

Çorba çok iyi fikir. Yapmak şart değil, tavuk çorbası sipariş verebilirsiniz adreslerine. Ben böyle durumlarda daha fonksiyonel yaklaşımlardan yanayım çiçek vs yerine.

my pink
1

mobil görünümden çık