merhaba sevgili duyurucular, ben masal terapisi eğitimi almak istiyorum. psikolojiyle ilgiliyim, bulduğum kaynakları okumaktan keyif alıyorum ama konuyla ilgili bir eğitimim yok. yalnızca kişisel ilgim sonucu araştırma ve okuma yapıyorum.

instagramda falan dolaşırken daha önce yaptığım araştırmalardan ötürü sanırım bir sürü kurumun eğitim reklamları çıkıyor. hepsi sertifika/diploma e-devletten sorgulanabilir vs yazıyor ama benim için öncelik bir sertifika olmasından ziyade kaliteli eğitim olması.

ileride bu alanda çalışmak istemekle beraber hiçbir şey olmasa bile 4 yaşında kızım var, ona faydam dokunur diye düşünüyorum. illa maddi bir getirisi olması şart değil şu an için işimden memnunum.

eğitim kalitesini bildiğiniz ve bu eğitimi veren önerebileceğiniz kurumlar varsa yazın lütfen, çok memnun olurum. şimdiden hepinize teşekkürler, sevgiler...

 

Hepsi para tuzagi sakin gitmeyin.

dedim ben sana

Hepsi para tuzağı +1
Geçen bir reklam çıktı fundem ece erdem diye bir kadınmış. Katılayım dedim ama alandaki arkadaşlarım kadının her konuda eğitim verdiği ve hiç yetkinliğinin olmadığını söylediler mesela

anais

Bu kadar boş bir eğitim görmedim. 1.000 küsür liraya power point sunumu atıp yalandan bir sınav yapıyorlar. Berat görmese gurur duyardı.

neymis
1

mobil görünümden çık