2 gündür hapşırık, burun akıntısı ve arada da öksürükle mücadele ediyorum. akşamları ve özellikle de gece yatarken halsizlik de oluyor (sabah kalktığımda da devam ediyor gün içinde toparlıyorum). bunun delta ile bir ilgisi var mıdır? devlet hastanelerinde test yaptırmak ücretli mi? böyle orta ağır grip gibi geçirip test yaptıran var mı?




 

bu soruların hepsine yazıyorum bu yanıtı;

bayram haftasında bu belirtilerle başlayıp sonrasında yüksek ateş, aşırı halsizlik, derin nefes almada güçlükle acile gittim. acildeki doktor testiniz negatif çıksa da mutlaka göğüs hastalıklarına gidin, birkaç salgın daha var dedi. gittim ve bir sürü ilaç yazdı doktor, ciğerlerinize inmek üzereymiş dedi. hala tam atlatamadım. göğüs hastalıklarına gitmeyi ihma etmeyin negatif çıkarsa.

test ücretsiz.

Phoebe

pcr testi yaptırmadan önce hastane içi doktora gözüküyorsunuz zaten, size "şikayetiniz var mı?" Diye soruyor. gitmenizi tavsiye ederim.

evimin paspasi

bende hapsuruk ve burun akintisi olmustu, hafif de bir halsizlik. devlete gidip muayene oldum ve test yaptilar. negatif ciktim.

lemmiwinks

Hapsuruk, geniz kasintisi, burun akintisi ve bogaz agrisiyla eyvah diyerek test yaptim ve cok sukur negatif...
Gecmis olsun. :)

diyor bir arkadas

Su an sizinle aynı durumdayım. Gitsem mi gitmesem mi kararsızım, hastane bayağı bir uzak.

anarsika

aynı semptomlarşa pcr + 3-4 kez antijen test yaptırdım. negatif. rhinovirüs filan gibi bir şeydi bence. bir haftada tamamen geçti.

fapple

Teşekkürler cevaplar için.

Ben de akşam dayanamadım gittim. Üşenmedim 40 git 40 gel 80 km yol yaptım. Testimi oldum. Sonucu bekliyorum. Burayı editleyeceğim sonuç gelince.

jamiro

aynı şikayetler ile 2 hafta önce pazar günü hastaneye gittim test yaptırdım. negatif çıktı, ilaç verdiler kullandım 4 gün sonra perşembe günü yine test yaptırdım. negatif çıktı başka bir salgın var sanırım.

xdenizx

sonuçlar geldi negatif çıktım.

demek ki ekşideki nezle salgını başlığı boşuna değilmiş,maskeleri çift takmakta fayda var.

jamiro
1

mobil görünümden çık