[yer]
(2) 

Bremen&Hamburg

carmenta #1493722
Merhaba haftaya Bremen ve Hamburg’a gideceğim, baya araştırdım aslında gidilecek, görülecek yerleri ama sizinde önerilerinizi duymak isterim. Özellikle Hamburg için, Bremen zaten küçük bir yer bir günde biter diye düşünüyorum. Yeme içme konusunda baya güzel mekanlar buldum aslında Hamburg için not ettim ama gece hayatı için bir fikrim yok neler önerirsiniz? Club’dan ziyade pub vs olabilir.

Yine de atladığım yerler olabilir diye iki şehir için de her türlü öneriye açığım. Teşekkürler şimdiden.


 

Hamburg - Birdland (Jazz severler icin mabet)
Weinbar Poletto (yeme-icme icin)
Salt & Silver (yeme-icme icin)
Luba Luft (üst düzey "kneipe", iyi kokteyller)

Geleneksel kneipeler icin, sehrin gozde bolgesi Schanze´de de Fritz Bauch gec kapanan ve bira icilecek mekanlar var. Altona ve Reeperbahn da geleneksel kneipenin her adim basi bulanacagi yerler.


Bremen - Bermuda-Dreieck´teki bircok bar, pub. Isimlerini hatirlamiyorum, ancak Bermuda´ya gitmeniz lazim sosyallesmek icin. Becks yerine haake-beck isimli yerel pilseneri icmenizi siddetle tavsiye ederim.

buf-e kür

Hamburg;Tek tek yazmaya üşendim pub arıyorsanız sternschanze, feldtraße taraflarına takılın daha çok. Zaten sıralanacaklar hepsi önünüzde. HH de daha çok kiez kafası olduğudan..Alternatif olarak da Altona taraflarına. St.Paulide de dolu var ama sanki daha sakin yerler arıyorsunuz gibime geldi.

AlsterWasser
1

mobil görünümden çık