Hotels.com üzerinden rezervasyon yaptık.
Ancak hayatımda ilk defa uygulama üzerinden otel rezervasyonu yapıyorum. Hatta hayatımda ilk defa otel rezervasyonu yapıyorum bile diyebilirim.
Uygulamaya girince rezervasyon kaydımız yapılmış olarak görünüyor ama yine de oteli arayıp teyit etmeye gerekiyor var mı?

En son geçenlerde ilk kez araba kiraladım ve yok elimizde o sınıf araba kalmamış, yok saati yanlış yazılmış gibi bir ton saçmalıkla uğraştım (neyse ki sonunda çözdüm).
Yine ilk kez yaptığım bir şeyde sorunla karşılaşmak istemiyorum.
O yüzden uygulama üzerinden rezervasyon yaptıktan sonra, yapmam gereken başka bir şey var mı?
Hotels.com kart bilgilerini aldı ama karttan para bile çekmedi, gidince otele verecekmişiz. Para çekilmiş olsa yine bi tık rahat olacağım.

 

Burası Türkiye, ondan dolayı isterseniz arayıp teyit edin ama gerek yok.

aguen

Çalışma şekline göre rezervasyon konfirmesi otel tarafından hemen gelmeyebiliyor. Yani rezervasyonu yeni aldıysanız şuan oteli arasanız da rezervasyonu göremeyebilirler. Ama sorun olacağını zannetmiyorum.

lappuntamento

Arayın, hatta odayı sorun ve üst katlardan oda istediğinizi belirtin.

syabk

şöyle bir durum yaşadık biz geçen gün, gönderilen faturada o ülkenin yerel para birimiyle ödeme yapılacaktır yazıyordu otelde ödeyeceğimiz için. tatil sonunda ödeme yaparken faturada yazan fiyattan az çıktı ödeyeceğimiz tutar. hotels.com euro fiyatı ile rezervasyon yapıp ödeme günü size belli bir kur üzerinden çevirip tl fiyatını ortaya çıkartıyor.

özetle, otelde ödemeyi yaparken kurdan dolayı farklı fiyattan ödeme yapabilirsiniz hazırlıklı olun.

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili
1

mobil görünümden çık