Seneler sonra yatak odasını yenileyelim takım şeklinde sade hoş birşey alalım dedik. Zaman buldukça farklı birçok mağaza gezdik ama beğendiğimiz birşey olmadı diyebilirim. Aşırı zevksiz mobilyalar, gereksiz detaylar ve tabii uçuk fiyatlar. Bir de satış sonrasında insanlar aşırı şikayet etmiş, birçok konuda sorun yaşamışlar. Bu işin bir çözümü yok mu :) Doğru düzgün, sağlam, sade ve şık yatak odası mobilyası nerede bulunur?




 

En sade ve sağlam yatak başlığı ve bazayı İşbir'de bulduk biz birkaç ay önce. (İder'de gayet sade bir model vardı ama gidip mağazada bakınca kalitesini hiç beğenmedik.)

Gardrop vs de 3-4 yıl önce Bellona'dan sade düzgün bir model almıştık. İnternetten değil mağazadan aldık ve servisi falan gayet iyiydi. O zamandan beri fiyatlar ne olmuştur hiçbir fikrim yok tabii.

kobuzchu kiz

ikea :)

lemmiwinks

Ikea demeye gelmiştim, demişler

lcha

Yalnızca ahşap ürün satan mağazaları kontrol edin. İnstagramda çok var bu mağazalardan. Ulaşıp showroomlarına vs gidebilirsiniz Bir kısmı size özel üretim de yapıyor.

zimbirik

modoko'da ya da çağlayan'daki mobilyacılar çarşısında iyi bir usta bulup masif yaptırın bütçeniz yetiyorsa.
yine aynı yerlerde normal bilindik markaların dışında çok daha kaliteli mobilyası olan mağazalar da var, hazır da alabilirsiniz beğendiğiniz olursa.

masif olunca demode ve kaba olmak zorunda değil.
işçiliği jilet gibi olanlar var.

blatta hiberna

Ben Enza'dan aldım ama aklım Ikea'da kaldı :( Kelebek'te de sade birkaç model vardı

kendi helvasını kavuran zombi

biz woodenworkz'e yaptirdik. olculeri, yuksekligi, rengi her seyi istedigimiz gibi oldu. cok memnunuz.

www.instagram.com

65 derece

Ikea demeye gelmiştim

howfaristhesky

zombi +1, enzadan aldım ama aklım ikeada kaldı :/

pasp
1

mobil görünümden çık