Mesela bunlar 200TL market alisverisine 50tl indirim sagliyor? Bu 50 indirimi nasil sagliyorlar?

Benden istedikleri birsey yok, hadi telefon numara mı satabilirler ama yine de 50tl etmez.

Bunlarin iş plani ne üzerine kurulu tam olarak?

 

İşbirliği yaptığı şirket komisyon ödüyor bunlara yanılmıyorsam.

auroraaurora

normalde mavi'den gömlek alacakken boynerde indirim var diye hopi ile boyner üzerinden almışlığım var. Bu tür kampanyalar ile müşteri çekip o şirketlerden para alıyor olabilirler.

Üstüne kullanıcıların(bizim) nerelerden alışveriş yapıp ne aldığımız bilgisine sahip oluyorlarsa o da değerli. Bir şirkete gidip "xx satın alabilecek şu kadar potansiyel üyem var" diyordur.

nhk ni youkosu

yatirimci parasiyla zararina populer olmaya calisiyorlar. yani gercek bir indirim varsa o para genelde risk alan yatirimcilarin cebinden cikiyor aslinda. ama sen de "aa iyiymis kullanirim bunu ben" diyorsun. amac sende aliskanlik olusturmak, platformlarini kullanma aliskanliginin olmasi.

insanlar bir sey alacagi zaman girdikleri default uygulama falan olabildikten sonra (veya gundelik baktiklari bir uygulama vs.) reklam / sponsor / promosyon vs. alip o harcadiklari parayi cikartip kar etmeye calisiyorlar.

yani once bedava para dagitip insanlarin ayagini alistirmak, sonra da insanlarin ayaginin alistigi yerde degnekcilik yapmak seklinde.

robokot

süpermarket kartları da indirim sağlar mesela…

Bizim tüketim alışkanlıklarınızı görmelerini sağlayarak en büyük veriyi veriyoru. İki saat anket doldur desen kimse doldurmaz, adam veriyor indirimi, tüm bilgiler elinde, karşılıklı memnuniyet

stratejisizsiniz
1

mobil görünümden çık