[q]
(3) 

Egea cross 1.4

abuzer #1491903
Bizzat kullananlarin yorumunu bekliyorum. fiyatini ve 1.2 75 bg symbol'den gecilecegini de göz önünde bulundurursak... Tşk :)




 

1.4 atmosferik motorun yağ yakma sorunu var.

arenas

yüksek devirli kullanırsanız yokuşlarda rampalarda bayılma yapmaz. ancak bu tarz kullanım yakıt tüketimini ciddi ölçüde arttıracaktır. bagaj olarak dar bir bagajı var.symbol çok geniş bagajlı bir araç. bebek arabası, mangal, semaver, şemsiye bu tarz alışkanlıklarınız varsa zorlanabilirsiniz. motor hacmi olarak alabiliyorsanız 1.6 dizel almanızı tavsiye ederim. hayırlı olsun

tugi1

1.4 egea cross sahibiyim. 440 litre bagajı var. symbol 510lt sanırım çok sıkıntı çekmezsiniz. tam aile arabası boyutları. arka koltuklar falan baya ferah.

yağ yakma konusu lpg takılan araçlarda oluyor. otomatik vites olmaması en büyük dezavantajı.

rampalarda çekişi düşüyor turbo motor olmadığı için ancak atmosferik benzinli motor kullanmayı bilmek gerekiyor. rampada düşük vites yüksek devir çıkınca gayet canlı. düz yolda zaten sıkıntısı yok.

donanım ve iç mekan kalitesi oldukça iyi. kalitesiz hissettirmiyor kesinlikle. bu donanımda olan arabalar zaten yüzde 80 ötv ye çoktan girdi. bence alınacak en mantıklı araç.

muadilleri dacia, i20, kia rio falan. hepsi 20-30 k daha pahalı ve daha az donanım veriyorlar.

lounge paket alırsanız nerdeyse full+ full. 6 hava yastığı da güvenlik için iyi. hayalet ekran, koltuk ısıtma, anahtarsız giriş falan var.

xrated
1

mobil görünümden çık