a)Sınıf Öğretmenliği

b)Özel Öğretim Öğretmenliği

KPSS atamsı, KPSS zorluğu vs.

 

tabii ki özel eğitim.

rose parks

kesinlikle özel eğitim. atanmaları da tayinleri de diğer branşlara göre çok çok kolay. 2. öğretim olsa benim de okuyasım var hatta.

dedim ben sana

özel eğitim.
atanamazsan da önemli değil. dışarıda daha kolay iş bulursun.

ananotherlife

Özel eğitimin sabrı ve şartları çok daha ağır olabilir, ona göre düşün. Önce mutlaka özel eğitim öğretmenlerinin konuştuğu forumlara bak incele oku bol bol. Lütfen hayatının hatasını yapma, iyice incele.

1bir1bir1

Normalde özel eğitim gibi gözüküyor ama meslek hakkında da bilgi sahibi olmak lazım. Özel eğitim öğretmenliği herkesin yapabileceği bir iş değil. Pişman olmamak için araştırmanız gerekiyor.

dissendium

özel eğitim ücreti hem fazla, hem daha önü açık.

mikahakkinen

Sınıf öğretmenleri bile yeri geliyor birinci sınıf çocuklarıyla zorluklar yaşıyor. Özel eğitim gerçekten zor bir meslek. Üç kuruş için stres sahibi olmaya değmez.

Yazdığım şey yanlış anlaşılmış, dönüp baktığımda hak verdim. Demek istediğim şey sırf para için seçilmemesi gereken bir meslek olduğuydu. Gerçekten bu iş için uygun olduğunu düşünenlerin tercih etmesi gereken bir meslek, öyle kolay atanıyor daha çok para getiriyor diye değil. Bu nedenle üç kuruş demiştim. Çünkü hakikaten onca emeğin, fedakarlığın yanında ne olsa üç kuruş kalır.

ruhen hastayim ben

zihinsel engelli, ya da genel olarak engelli bireylerin de vicdanlı öğretmenlere ya da eğitmenlere ihtiyacı var. bu mesleğe karşı üç kuruş para için değmez diye düşünenler beş kuruş para da olsa seçmese daha iyi olur zaten. öğretmenlik böyle bir şey olmamalı.

das ende der welt

özel eğitim psikolojik olarak zorlu olabilir. Bunu da göz önünde bulundurun.

anten

hangisinin daha kolay ataması var ise onu seçeyim kafasındaysanız lütfen bu iki öğretmenlik bölümünü seçme arzunuzu tekrar bir gözden geçirin. bu amaçla bu soruyu sormanız bile özel eğitim öğretmenliğini seçmemeniz için aslında bir veri oluşturuyor kusura bakmayın. elbette size de hak verdiğim noktalar var muhakkak, gelecekte işsiz kalmak istemiyorsunuz pek çok üniversite mezunu gibi. ancak sınıf her ne kadar özel eğitim gibi olmasa da özel eğitim bütün bunların dışında mesleki ilgi alaka ve yüksek özveri isteyen bir branş. evet ataması daha çok ve daha kolay ancak salt bu amaçla seçerseniz hem size hem sizden bir şeyler öğrenmek isteyen çocuklara haksızlık etmiş olursunuz. kendinizi iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız; iki mesleği de yapan birleriyle görüşün detaylı konuşun veya çalışma ortamında görün mümkünse. öyle karar vermeniz daha kolay olur.

pardus
1

mobil görünümden çık