
Meyve suyu, tualet kağıdı, redbul… şimdilik aklıma gelen bunlar


ben toptancidan alisveris yapiyorum fakat toptan almiyorum. kasar, tereyagi, zeytinyagi, zeytin, sucuk, kahve falan aliyorum. disariya gore ortalama 3-4 lira fark ediyor tabi bazi kalemlerde daha cok fark var.
toptancilardan alisveris yapabilmek icin kendinin veya baskasinin sirketini kullanman gerekiyor. mesela metro market'ten toptan alabilirsin ama uyguna gelmeyecektir sadece toptan almis olursun.


internette 10lu satanlar oluyor. oralarda nispeten daha ucuz.


sigara, filtre kahve kağıdı, sıvı sabun, diş macunu, tuvalet kağıdı, mutfak havlusu, vücut tıraş bıçağı, duş jeli, ve bunlara benzer devamlı kullanımda olan şeyleri ciddi miktarlarda stokluyorum. maddi olarak pek bir getirisi yok ama hayatıma baya bi hız ve kolaylık getiriyor.


sarf malzemelerini (tuvalet kağıdı, jilet, kağıt havlu, kulak pamuğu, ped, mutfakta kullanılan streçler, buzdolabı poşetleri kağıtları vb.) toptancıdan almak mantıklı bozulan edilen şeyler değiller ama ıslak mendiller bir süre sonra olduğu yerde kuruyor. çok fazla almanın bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.


Un, sabun, bisküvi , bulgur vs toptan alıyorum. Paran ve yerin varsa al gitsin
