merhaba, ay sonunda izne çıkmak istiyorum 5-6 günlük yurt dışı turlarına katılmayı düşünüyorum. esasında yunan adaları turuna gitmek istiyorum fakat maliyeti 1500 tl yi buluyor, 750 tl ye 7 günlük hırvatistan turu var, dubronik şehrinde kalacağım fakat her şehre gezi için 50-60 euro vermem gerekiyor, bunu yanı sıra sadece sabah kahvaltısı var. orada ne yer ne içerim? şehir turlarına katılmasam diyorum arkadaşımla kendimiz bi şekilde gezeriz diye düşünüyoruz. zor olur mu acaba?

bunun dışında italya'yı da gezmeyi çok istiyorum. italya turları çok pahalı, özel hava yollarıyla italya gitsem oralarda konaklamaya ne veririm? sizce mantıklı olur mu?

800-900 tl'ye önerebileceğiniz tatil alternatifleri nelerdir?

 

kesinlikle turla gitmeyin bence. www.skyscanner.com.tr buradan gitmek istediğiniz yerlerden hangisine ucuz uçuş varsa bakın, hostelworldden filan güvenilir bir yer ayarlayıp oraya gidince de alın haritayı gezin, 400 euroya en kralından bir tatil yaparsınız.

frzn

italyaya blu-express ile 150-180 euro civarına gidiş dönüş bilet alabilirsiniz. benim tavsiyem vueling, istanbul-barcelona direk sefer koydu. gidiş dönüş 180 euro. karar sizin. ben olsam,
ist>roma>barcelona>istanbul yaparım. biletler 250 euro tutmaz. roma>barcelona arası da ryanair.

edit: ne biçim cümle kurmuşum ya. sabahın köründe mazur görün.

badfan
1

mobil görünümden çık