Bu sabah işe gelince farkettim ki sol dirseğim ekmeğin ucu gibi olmuş, komik bir şişkinlik var, ponçikleşmiş. Yumuşak bir şişkinlik ve dokununca sıcaklık hissediliyor. Google'a gör bursit olmuşum. Bunun doktora gitmeden çözüm yolunu bilen var mı?

Soğuk kompres uygulayacağım eve gidince. Sıkıca bandajlasam iyi olur mu yoksa daha mı çok zarar veririm bilmiyorum. Ayrıca bildiğiniz bir merhem falan var mı? Son olarak, kendi kendimin doktoru olarak bir enjektör yardımıyla ponçiğin içinden sıvı çeksem mi acaba? Çok heyecanlıyım.


 

Bandaj + buz. Daha fazlasını yapma.

arnold schwarzeneger

başka bir kist de olabilir. doktora gitmelisin.

orpheus

3 ay önce aynısı başıma geldi. (git: 1476765)

doktor değilim ama bursit olduğuna eminim. benimki bandajla buzla falan geçmedi. doktora gittim, iki tane 20 cc'lik enjektörle sıvı boşaltıp sardı. şişlik geçti ama hala dirseğimi masaya koyunca içi kırt kırt ediyor.

kendi başınıza boşaltmaya çalışmayın, benimkini yanındaki hemşirenin asistanlığında doktor boşalttı. çok can acıtan bir işlem, tek başınıza yapmaya kalkmayın.

kibritsuyu

Yapacak bşr şey yok.buz bandaj antiinflamatuvar krem 3 lüsünğ kullanın.genelde masa başı dirseği sürekli masada olan insanlarda oluyor.estetik dışında başka sıkıntı yapmaz

karpuz peynirden nazim hikmet

@kibritsuyu bana da yaptilar cok feci acidi...benimki ampute gibi sisti. ne gece yatirdi, ne hareket ettirdi..dr siviyi alinca rahatladim...hala sislik var orda...

@karaage, kendin igne felan sokma. buz iyi geliyor, dirsegi saran ici buz zimbirtilar var, eczanalerde satiliyor. normalde antibiyotik veriyor doktor. gecmezse sivi ile aliyor.

camussar
1

mobil görünümden çık