Haydarpaşa genel cerrahinin doktorlarını nereye şikayet edebiliriz?




 

Doktor değilim ancak doktor olan çok yakın arkadaşım var. Hepsinin ortak söylediği doktorları şikayet etmenin bir işe yaramadığı. Ben de hep bu şekilde olduğunu tecrübe ettim.
Eğer ki yanlış tedavi, bıçak parası gibi bir suç yoksa genel olarak hiçbir şey olmuyormuş. Üstü kapalı uyarılıp geçiliyormuş. Ama illa ki şikayet etmek istiyorsanız 184 SABİM, CİMER’e şikayet edebilirsiniz. Zamanında mesai saatlerine alenen uymayan(sabah geç gelen akşam erken giden) doktoru şikayet ettiğimde hiçbir şey olmamıştı. Benzer şekilde 1.5 astigmat olan, 5 yıldır gözlük kullanan biri olarak göz doktoruna gittiğimde kendisi ile kötü muamele yüzünden tartışmıştım ve bana senin hiçbir şeyin yok gözlük falan yazmıyorum deyip yollamıştı. Aynı gün başka hastaneden randevu alıp aldığım sonuçla birlikte şikayet etmeme rağmen gerekli eğitimleri vereceğiz diye komik bir cevap verilmişti çimer üzerinden.
O yüzden şikayetin ciddiyse savcılık üzerinden suç duyurusunda bulunabilirsiniz diğer alternatifleriniz pek etkili olmayacak.

Omelas'ı Terk Eden Köylü

İsterseniz Allah’a şikayet edin hiçbir sonuç alınmıyor. Yaşanmıştır.

suicides underground

Doktorlar mı? O daha kötü. Biz bir genel cerrahı adam edemedik. Anestezisiz ameliyat bile yapıyor.

aokp
1

mobil görünümden çık