Yeni araba aldım şu an yangın tüpü, ilkyardım kiti, güneşlik, kolonya ve kağıt havludan başka bir şey yok.

Telefon tutacağı aklıma gelen ilk ihtiyaç. Onu alacağım.

Bunun dışında şu da olsa iyi olur dedikleriniz neler?

 

benim için olmazsa olmaz ıslak mendildir.

ayrıca stepne yada lastik onarım kiti.

trajikomix

Kaza tutanağı vardır muhtemelen ama yoksa bulundurun. Sigorta ve kasko evrakları da bulunsun.

Fusha

Microfiber bez. Ne zaman ihtiyac olacağı belli olmaz.
Bir adet büyük sise su, gene ayni mantik.
Isvicre cakisi ya da leatherman tarzi birşey.
El feneri.

logisticsmanager

ehm bir ara ceset torbasi zorunluydu hala oyle mi bilmiyorum.

robokot

sigorta ve kasko evraklarına artık gerek yok çünkü dijital ortamda hemen ulaşabiliyorsunuz.

bana kalırsa en önemli akü takviye kablosu. en kalitelisinden bulundurun. akünün ne zaman biteceği, arıza yapacağını bilemezsiniz.

aracınızın tekerlekleri runflat değilse lastik onarım kiti hayat kurtarır. bide lastik basınç ölçüm cihazı olabilir.

el ile şarj edilebilen fenerlerden bi tane olsun.

aracınızın boyasına dikkat ediyorsanız sıvı cila, yapışan böcekleri silen sprey ve sünger ya da bez bulundurabilirsiniz.


ek olarak araç kamerası öneriyorum. hayırlı olsun.

false pretension

Not Defteri + Kalem
Su(Araba için bagaja büyük şişede, yolcular ve şoför için ön tarafta)
Güneşlik

2027

ha bir de yedek giyecek bir takim alt ust ve ic camasir.

robokot

deodorant bulundurmakta fayda var.

cay koy geliyorum

oncelikle hayirli olsun. guvenlik icin reflektor hirka, lastik pompasi, olur da virajli filan bi yerde karanlikta arac bozulursa diye su zimbirtidan (git:www.hepsiburada.com) (yola koyabiliyosun veya miktanisla arabaya takabiliyosun. bi de ben yedek ayakkabi/corap bulunduruyorum. ayakkabilar islanirsa yedek iyi oluyo.

lamartin

Telefon için çakmak şarj aleti (telefonda hızlı şarj varsa hızlı şarj destekleyenlerden) ve şarj kablosu.

Arabada sürekli su bulundurmanıza gerek yok. Araba güneşin altında bekledikçe bence içilmez hale geliyor. Uzun yola çıkarken yanınıza alsanız yeterli.

Sigorta kasko poliçeleri ve kaza tutanağı da bulunsun. Telefon bozulur, şarjı biter acil bir durumda hemen ulaşamazsınız.

inheritance

Şöför

Kahir ekseriyet

mümkün olan bir parayı (20,50 tl vs. ) torpidoda bulundurun. Hayat kurtarıcı olabiliyor zamanı gelince.

aslil

2. El aldıysan stepneyi kontrol et. Havası basıncı yerinde mi. Değilse bir benzinlikte şişir. Lastik değiştirmek için gerekli ekipman tam mı kontrol et. (Kapak çıkarma maşası, kriko, bijon anahtarı, varsa anti hırsız somunu). Böyle basit bir iş için yol yardım çağırmak zorunda kalma.

zoghurt

beklenmedik durumlarda tok tutacak abur cubur.
şehirler arası yolda kaza falan olur trafikigin açılmasi saatler sürebilir.

Sir Anthony Hopkins

İsviçre çakısı.
Mutlaka mini bir afet çantası olsun. Su olsun.
Şu geçici olarak lastiği şişiren spreyler

renegade
1

mobil görünümden çık