[q]
(4) 

Yarın Edirne

eloharp #1488401
Bayramda İstanbulda kaldım. Epeydir aklımda olan şeyi yapsam mı diyorum. Edirneye günü birlik arabayla gitsem, görülecek yerleri görsem, bir ciğer falan yiyip dönsem. Sorum şu, bu sıcakta mantıklı bir plan mı? Ve Edirne dönüşü yol gurbetçilerden dolayı kalabalık mıdır?

Eğer mantıklı derseniz, varsa öneriniz onları da duysam sevinirim tabi.


 

Pazar gunu cok kalabalik olur. Haftaici yapin diyecegim, o da bayrama geliyor, onun yogunlugu olabilir ama gunubirlik yapabilirsiniz tabi. Cok guzel olur

balpolen

İstanbul - Edirne otobanında İstanbul'dan çıktıktan sonra ve dönüşte de Silivri civarına kadar çok rahat gider gelirsiniz, Silivri sonrasında yoğunluk başlar. Bir de tam oralarda otoban iki şeride indiği için yoğunluk artıyor.

Onun dışında Edirne her Pazar kalabalık, bol bol Yunan-Bulgar görürsünüz. Sıcağı çok umursamazsanız yapılmayacak iş değil, buyrun gelin.

infernal majesty

birkaç yıl önce yapmıştık. çok güzel geçmişti. yollar da özellikle gidişte bomboştu. dönüşte de istanbula girdikten sonra istanbulun kendi trafiği başlamıştı, ekstra bir şey yoktu.

yalnız ilk gün gitmeyin, çoğu yer kapalı olabilir.

yemrem

Muhtemelen herkrs denize kaçmıştır. Edirne de dışarıdan gelen hariç kimse kalmaz. Mantıklı, yapılabilir. Sinegog var restore edildi, orayı da görün derim. Şifahane yani sağlık müzesi de ziyaret edilmeli bence

oligomer
1

mobil görünümden çık