malum düğün sezonu açıldı, yıllar sonra düğüne gidicem ben de ve giyim konusunda kararsızım. düz takım giymeyeceğim ama nasıl gitsem bilemedim, blazer ceketli sporumsu bir kombin düşünüyorum kendi kendime. beyler siz nasıl şeyler giyiyosunuz giydiklerinizin fotosu linki vs. atarsanız fikir verme açısından çok iyi olur. foto yoksa da betimleyebilirsiniz tabi, ayrıca parçaların markalarını söylemeniz makbule geçer erkek giyimde marka bilgim zayıf biraz, fazla giymediğimden.

beyler dedik ama kadınlar da bildikleri, sevdikleri şeyleri paylaşırlarsa o da olur tabi.

not: beyaz gömleğim var, çok beğenilen bir grimsi haki yeşil pantolonum var, krem rengi gibi beyazımsı pantolonum var bunları kullanarak da bi şeyler yapabilirim veya sıfırdan da olabilir. en azından yeşil pantolonu kullanasım var ama.

 

yeşil pantol üzeri beyaz gömlek. kimse bir şey diyemez. çok yakın bir akraba değilse, kimse neden takım giymedin de demez.

co2s2

dugun kimin onemli olan bu.
dost arkadas es vs ise gomlek pantolon.
yakin arkadas kuzen vs ise kravatsiz takim. spor takim
cok yakin ise ve dugun sahipleri kardesleri vs kravat takti ise siz de kravatli.
burada amac ortama uyum dikkat ettigini belli edip damat ya da gelinin onune gecmemek.

turbo sadık

krem pantolon, beyaz göblek, taba ayakakbı, taba kemer, taba/ kahve kayışlı saat (terciğen), süt kahve çorap, mavi yazlık ceket. bu sıcakta kendi düğünümde takarım ancak kravat papyon. bir de ağbimin, o da evli neyse ki.

ceketi çıkartır sandalyeye asarsın.

tabayı kahveyle değiştirebilirsin ama acı kahve de değil, tavsiye etmem.

not sure if serious

aslında girişte ve çıkışta takmalık bir blazer ceket düşünüyorum onun dışında pantolon gömlek takılırım zaten genelde, ama tam bilemedim nerden bulunur. zaten ya krem ya da grimsi yeşil pantolonu giyerim banko, üstüne beyaz gömlek düşünüyorum ama duruma göre başka bi şey de olabilir. blazer ceket ise her türlü alınıcak fakat güzel çeşit bulunan f/p markası ne olur o tarz bi ceket için bilemiyorum. @not sure if serious'ın dediğin kombin de mantıklı, yapabilirim ama ilk tercihim yeşilimsi gri kanvas gibi olan pantolonumla bi şeyler yapmak.

semaforo de medianoche

benzer bir düşünce ile ben de geçen ay kombin yaptım. Lacivert bir kanvas pantolon, spor bir mavi gömlek üzerine de blazer bir lacivert ceket aldım. Ayakkabıyı ve kemeri ise kahverengi yaptım güzel oldu. Her parçayı ayrı ayrı da kullanabilirim günlük hayatımda.

biravekahve
1

mobil görünümden çık