Selamlar. Ttnet aracılığıyla internet hizmeti alıyorum. Yaklaşık 4 senedir problemsiz çalışan modem 2 gündür sürekli bağlantı problemi veriyor. Telefon ve bilgisayardan kısa süreliğine wi-fi ağını görüyorum ve bağlanıyorum ancak 1-2 dakika sonra wi-fi kayboluyor. Modemde hiçbir ışık yanmıyor. Arıza bildiriminde bulundum gelen arkadaş modemin ömrü bitmiş yeni modem almanız gerekiyor dedi. Ttnet e pek güvenmediğim için buradan sormak istedim. Var mıdır bu işin aslı astarı? Modemler gerçekten bir süre sonra ömrünü tamamlıyor mu? Bir taraftan mantıklı gelirken bir taraftan da bir gece ansızın ömrünü tamamlamış olması çok mantıklı gelmiyor.

Modemin modeli tp-link td-w9970v3


 

kullandığınız modem ttnet'in tarifeyle verdiği modemlerden sanırım. bazı modemler ethernet kablosu bağlandığında bile arızalanabiliyor. o yüzden gerçekten bozulmuş olabilir.

yine de donuyor

Evet tarife ile almıştık. Modemin kullanımında hiç değişiklik yapmadık, modemi bozulmadan önce belki 1 sene görmemişimdir hatta ama dediğiniz gibi şeyler olabiliyorsa çok müşteri tokatlama durumu değil sanırım.

yercekimini kendine ceken adam
1

mobil görünümden çık