geceleri uykuya dalmak için beş saat debeleniyorum. olmuyor. en ufak bir seste teyakkuza geçiyorum. hatta ses çıkması olasılığı bile uyku muyku bırakmıyor. bazen de tam o uykuya dalma anında gelen bir ufak sesle sıçrıyorum. gelgelelim sabah olduğunda, deli gibi kalabalık bir yerde, insanların bağıra çağıra konuştuğu, gürültü yaptığı bir ortamda uykum geldi mi iki dakikada dalıyorum. gece ses çıkacak diye ölümüne endişe ederken gün içinde nasıl oluyor da pat diye gidiyor kafa? iyice sinirim bozuldu.




 

Vücudun uykusuz olduğu ve dinlenmeye ihtiyacı olduğu için direnemiyordur.

j r r tolkien hayrani

geceki ses endisesinin sebebi nedir? bir korku falan mi var eve biri girecek diye?

robokot

uzman degilim ama mantık yürütuyorum. çok yorgun oldugun geceler aydinlik, gurultulu ortamda uyuyup kendini alistirsan bagisiklik kazanabilirsin belki. bence mukemmelliyrtcilikten geliyor. hani gece heryer sessiz ve karanlik olsun telasinda olmak.

dokunmakalbime

işte o endişenin sebebini bilemiyorum vallahi. kendimle ilgili en nefret ettiğim şeylerden biri. ses hassasiyetim üst düzeyde oluyor.

vücudun direnememesini düşündüm ve bu yüzden bir gün uyumayıp gece uyuyayım dedim. gece olduğunda uykum kaçtı bildiğin. sabaha karşı uyudum ancak.

kaleciyle karşı karşıya

Eğer geceleri uyuyamamanızın tek sebebi gürültü ise kulak tıkacı kullanmayı deneyebilirsiniz. 3m 1100ü öneririm.

inheritance
1

mobil görünümden çık