Şimdi birkaç sorum var sayın seyirciler.

Önce bilgi verelim: Tarife 16 megabit. Bir ethernet kablosu aldım. Bilgisayarın ethernet girişi olmadığı için şu dönüştürücüyü taktım: www.hepsiburada.com Hız artmadı aksine yarıya düştü.

1- Sorun kabloda mı yoksa dönüştürücüde mi? 150 liraya falan daha iyi bir dönüştürücü alsam sorun çözülür mü?

2- En iyi kablo ve en iyi dönüştürücüyü alsam bile hız 16 megabitin üzerine çıkar mı? Yoksa kablolu kablosuz fark etmez maksimum hız 16 mı olacak?

3- Eğer maksimum 16 oluyorsa o zaman sadece 1 aylığına tarifeyi değiştirme imkânım var mı? (Kablonet)

 

1- Kesin olarak söylemek zor ancak kabloyu kolayca değiştirip deneyebilirsiniz. Bir de modem tarafında kablo bağlantısı kaç otudu bakılabilir. 10/100 olduğundan koşullara göre 10 da oturabilir 100 de.
2-Farketmez ISP ne verdiyse onu alırsınız.
3-Kablonet bilir taahhüt vs durumlarından dolayı. Yoksa teknik olarak mümkün.

ned flanders

Teşekkürler. 2. sorunun cevabı öyleyse boşa uğraşmayayım tarife değiştireyim o zaman.

istambul

kablonete nitro paketi var. onunla aylık olmasa da günlük 100mbit alabilirsiniz.

sutlu nescafe
1

mobil görünümden çık