fırçayla, macunla beyazlamayan dişleri nasıl beyazlatırız sayın seyirciler?




 

www.frmtr.com

ben uyguladım cahil cesareti ile bir zararını görmedim. Sadece fırçalarken oluşan görüntü kötü

mr fusion

etkisi oldu mu peki?

Cherea

diş doktorundaki temizletmenin yerini hiçbir şey tutmaz bence.

stephen dedalus

şu var bi de: (bkz: opalescence)

baldur

etkisi oluyor özellikle kahve ve sigaradan kaynaklı lekeleri çıkartıyor. Ama Dişin doğal rengi koyuysa dişçi haricinde yapılabilecek birşey yok

mr fusion

karbonat

pentagram

sakın ola ki limon ve karbonat gibi teknikler uyguluma. Dişlerin eskisinden daha kötü hale gelecektir. hatta karbonattan dolayı diş ve diş eti birleşim noktalarında beyaz totular ve yaralar oluşmaya başlar.

en iyi yöntem bir diş hekimine giderek 100 TL civarında para vererek hem diş taşlarını hemde dişlerini temizletebilirsin. daha sonra düzenli olarak diş macunu ve fırça kullanırsın.

bir de şuan piyasada signal white,ve colgate in özel diş beyazlatmak için macunları bulunmakta. fiyatları biraz pahalı ama sonuç nasıl olur bilemiyorum. kullanan varsa görüşlerini yazarsa daha iyi olur.

fakat unutmayın ki dişinizin bir renk numarası vardır. A1,A2..,B1,B2 gibi. o numaradan daha beyaz olmaz :) fakat diş hekimlerinin diş ağartma teknikleri mevcut.

janavarorion

ya bir arkadaşım yabdı, dişlerinin kalıbı çıakrıtldı gece yatarken bir jelle ile birlikte o kalıp dişe oturtulup uyudu falan aşırı beyazladı ama biraz pahalı.

cedric tweedledee
1

mobil görünümden çık