çevremdeki 30 yaş üstü kadınların çoğu kolajen kullanıyor. erkeklerde ise hiç kullanan görmedim. kolajen desteği sadece kadınların ihtiyaç duyduğu bir şey mi acaba




 

kolajenin faydalari kadin erkek icin degismiyor ama kadinlar daha cok kullaniyor galiba. duzenli olmasa da erkek olarak ben de kullaniyorum.

do you remember me

erkekler reklamlardan daha az etkileniyor.
Cogu arastirma kolajenin bir ise yaramadigini soyluyor.

divit

ne işe yarıyor?

vizivozo

Kadınım, kullanmıyorum. Takviye olarak alınan kolajenin ya da salisilik asit gibi yaşlanmayı geciktirdiği öne sürülen madde/kremlerin gerçek anlamda vücut tarafından ne kadar emilip kullanılabildiği muamma. Reklâmlar tabii ki X, Y araştırmasına göre sonuçları, etkileri bunlar diyorlar ama sonuçta finanse ettikleri araştırmada aksi bir sonuç çıkamaz. Az stres, bol aktivite/spor, doğru beslenmeden gerisinin boş olduğuna inanıyorum.

PopeHope

kolajen ne işe yarıyor? Kolajen dediğiniz şey zaten vücudunuzun ürettiği yapısal protein. Cildinize sürüyosanız cildinizden emilip aynı şekilde kullanılması çok olası değil. Gıda takviyesi şeklindeyse de zaten sindirildiği için normal amino asit olarak alıyorsunuz kollajenlik bi olayı kalmıyor ki zaten az çok beslenen biri yeterli amino asit alıyor bu işler için. Yani gerçekten ne işe yarıyor bu kolajen?

nundu

40 yaşında erkeğim. Ben de nature’s supreme toz olanı kullanıyorum. Etkisi var mı bilmiyorum. Vücut geliştirme de yaptığım için, daha çok protein takviyesi olarak kullanıyorum. Yanında cilde ve tendonlara da faydalı oluyorsa, ne ala.

marcelorios

Kolajen yerine kelle paça çorbası için.

ketkaratudun
1

mobil görünümden çık