doğru mu?




 

Doğru.

money money money

yanlış bence. ama son yıllarda doğu avrupa ve balkan ülkeleri daha çok önemsiyor gibi.

baldur

elde edebilecekleri en buyuk basari bu olacak, kenarda kosede kalmis ulkeler onemsiyordur.

nawres

bi dostunla bir de düşmanınla tavla oynadığını düşün. dostunla oynadığın eğlenceli geçer, yenip yenmemen önemli değildir. ama karşında sinir olduğun biri varsa hırs yaparsın, tavla gibi bir oyunda bile kazanmak sana büyük haz vericektir.

onlar kendi aralarında yaptıkları eğlenceli bir oyun gözüyle bakıyorlar, kazanıp kazanmamak dert değil. ama biz ezikliğimiz yüzünden, boş yere, onlara bir şeyler kanıtlama amacı güdüyoruz. gündemi meşgul etmesine, hakkında konuşmamıza bile değmez aslında.

bir de onlar hangi sanatçıları gönderiyor, biz kimleri gönderiyoruz. cevap burda.

emraah

birbiri ile sidik yarıştıran ülkeler tınlıyor. yoksa britanya tınlasa gayet de babalar gibi kazanırlar.

lpgli tosbaga

Türkiye'de ne kadar tınlayan varsa Avrupa'da da o kadar var, eksik de değil fazla da.

Eurovision kaç gündür twitter'da trending topic
the Independent ana sayfasında haber var www.independent.co.uk
Guardian'ın TV sayfasında yine ilk haber www.guardian.co.uk
vesaire vesaire

Kimse tınlamıyorsa twitter'da kim yazıyor, bu gazeteler kimlere yazıyor bu haberleri belli değil, sonuçta okur ilgisi olmasa haber de olmaz, hürriyet'te american idol haberi çıkmıyor, ben hiç görmedim

Yıllarca kazanamadığımız, dereceye bile giremediğimiz dönemlerde ortaya çıkmış bir züğürt tesellisiydi "Avrupa'da kimse eurovision'u tınlamıyor" muhabbeti.
Eskisine göre daha az ciddiye alındığı doğrudur, kimse heyecanla, tek işi buymuş gibi beklemiyor ama kimse tınlamıyor, kimsenin haberi yok demek de bariz abartılı yani

joelskellington

hayir izleyen cok kisi var aslinda, bir utbol musabakasi kadar ilgi cekmiyor ama yine de var. ingliliz forumlarinda falan hadise'ye deli olan herifler vardi gecen sene.

kuja

yahu şu kanıya nasıl varıldı aklım almıyor ...

Açıkçası, eğer müzik ile içli dışlı bir insan isen avrupa'da ki grupları yada farklı müzik kültürleri konusunda bir fikir sahibi olmak gibi çok temiz ve saf duygular besliyorsan eurovision şarkı yarışması bu kapsamda avrupanın en büyük '' siz nasıl diyor ? international'' yarışmasıdır. ister türk ol ister yabancı.

aman efendim türkler çok önemsiyor bık.. bık.. yok öyle birşey! mesela bak bizim meydancı rıza abi. sor ne olduğunu bilmez çünkü adam bununla ilgilenmiyor onun için hayatında ki müzik kavramı şu ''tıngırtı'' aha bu kadar.

avrupa'da bizimle aynı durumda. ilgilenen var ilgilenmeyende. işin özü sadece bizim türk medyasının olayı biraz abartmasından ibaret.
şimdiye kadar ne the sun, ne lemonde, ne de der spiegel, açıp okumuşluğum yok fakat onların bu yarışmayı bu kadar çok önemsemediğine eminim.

ermoo

geçen sene litvanyalı bir grupla izlemiştik örövizyonu.
onlar bayağı ciddiye almışlardı, litvanya sonlarda kaldığı için içlerinden birisi ağlamıştı.

miss antartika

herkesin dediği gibi daha çok doğu avrupa'daki ülkeler (gürcistan ermenistan türkiye yunanistan azerbeycan vs) önemsiyor. ben kaç senedir takip ediyorum, bi tane adam gibi uk şarkısı görmedim, adamlar sırf taşağına katılıyor resmen.

poset
1

mobil görünümden çık