Kendi adıma uzun süre insanlarla kapalı bir alanda oturmak konusunda rahat değilim, maske ile film seyretme fikri de hiç cazip gelmiyor.

Yıllardır hiç kaçırmadan takip ettiğim bir festival, böyle uzak kalmak da çok garip geliyor bir yandan.

Çevrimiçi gösterimlerle de çok ilgilenmedim, o havayı solumadıktan sonra bir süre bekler, filmler dijital platformlara geldiğinde izlerim diye düşünüyorum, bir an önce seyretmek isteyecek kadar heyecanla beklediğim bir film de olmadığı için böyle düşünüyorum sanırım.

Sizde durum nedir?

 

ist film fest bu yik gitmedim ama en son gecen yil kasim miydi neydi tiyatroya gitmistik. maske ile film, tiyatroya, konsere gidebilirim. zaten mesafe, maske hikayesinden hoslanmiyorum zorunluluktan kurallara uyar geri kalanin tadini cikarmaya bakarim. mesele gitmek istedigim bi etkinlik olmasi.

ala09

En son tam da pandemi paniği ve ilk kısıtlamalar başlamadan önce konsere gittim 2020'nin başlarında, orada bile çok gerilmiştim. Bu anksiyeteyle pandemi tedbirleri kalksa ve tüm ülke aşılansa bile uzun süre sinemaya tiyatroya konsere gidemeyeceğim sanırım.

kobuzchu kiz

Açılsın, konser olsun sinema olsun her türlü her etkinliğe giderim. Yasaklara inanmıyorum. Hastalığın abartıldığını düşünüyorum.

zoghurt

En son Ekim’de tiyatroya gitmiştim. Maske ve mesafe nedeniyle kaygılanmadım. Sinemaya da giderim.

auroraaurora

Geçen ekim'de nomadland'ı izledim. Gene olsa giderim :) ps. hala korona'ya yakalanmadım.

austra

Anladığım kadarıyla yeniden salonlarda gösterimin başladığı 18 hazirandan bu yana filme giden yok.

@austra yine var işte şu an:)

Ben sizden duydum, takip etmiyordum :)

auroraaurora
1

mobil görünümden çık