Koruyuculugu yüksek bir güneş kremi önerir misiniz? Fiyatı sorun değil. Tabii uygun olursa güzel olur ama ilk beklentim koruyucu olması. Daha ucuzu da işimi görürse gidip gereksiz para vermeyim. Kremler tamamen engelliyor mı yoksa azaltıyorlar mı yanmayı? Amacım ten rengimin degişmemesi. Kollarımda hep tişört izi oldu.




 

50 faktör olanlar tamamen önlüyor

jelly bear

yıllardır Hamilton kullanıyoruz, memnunuz. Tabii unutmamanız gereken şey gün içinde yenilemeniz gerekir.

giovanne

tokalon diye bir marka var onun 50 faktör olanı baya iyi.

mezarkabul

Solante'yi kesinlikle tavsiye ederim. Fındık boyutunda sürdüğünüz krem yüzü gün boyu koruyor. f/p olarak da iyidir

anyelios

"Amacım ten rengimin degişmemesi."

gunese ciktigin surece boyle bir sey mumkun degil. veya uv protective giyisi giymen lazim uzun kollu.

"Fındık boyutunda sürdüğünüz krem yüzü gün boyu koruyor."
bu kesinlikle yanlis. bu urunlerin faktorleri belli bir (ml) kullanimi uzerinden formule edilir ve 2 saatte bir tekar surulmesi uzerinden hesaplanir. 50 faktorluk bir kremi azicik surup 50 faktorluk fayda alamazsiniz zira icindeki aktif madde o kadar yogun degil.

hot potato

Sosyaleczaci hesabinda cok guzel aciklamali tavsiyeler var. (her guens kremi duyurusuna da bu cevabi yaziyorum)

kuehles blondes

instagramda @ciltgercekleri'nin tavsiyesiyle sun ozon meds aldım ben. ilk defa bugün kullandım gerçi ama yukarda denildiği gibi sadece yüzünüze iki parmak uzunluğunda sürmeniz gerekiyormuş (ciltgerceklerinin videoları var bunu gösteren). gerçi ben bir parmak sürdüm o bile çok geldi nasıl olacak bilemedim hahah.

kozmosta bir nokta

Yıllardır nivea 30 ya da 50 kullanıyorum. Lacivert kutu olanlardan. 200 ml 120 lira galiba şu aralar. Ama kesin çözüm olduğu için alıyorum. Aradığın ürün budur. +50 yi yapıştır geç.

baal

Rengin bronzlaşmasını engelleyemez mi hiçbiri? Ne için kullanılıyor o zaman?

black mamba

Avene

Yıllardır kullanıyorum, beyaz tenliyim. Kollarımda yüzümde hiçbir şekilde renk değişikliği olmadı.

libby
1

mobil görünümden çık