chrome'da yayınla diyorum, televizyonu seçiyorum ve yansıtıyor tv'ye. ancak çözünürlük baya düşük. nasıl çözerim bunu? internetle mi alakalı bilmiyorum. download 24, upload 5. teşekkürler.




 

yanlışsam arkadaşlar düzeltir, fakat ben telefondan televizyona veri aktardığınızda ağ içi bant genişliğinin kullanıldığını sanıyordum.

yani atıyorum modeminiz 150mpbs wifi 802.11n standardını destekliyorsa teoride 150, 300mbps destekliyorsa teoride 300mbps modeme bağlı cihazlar arası veri transfer hızı imkanı verecektir diye düşünüyorum. teoride yazmamın sebebi, neredeyse hiçbir son kullanıcı ürünü bu iddia ettikleri hızları sağlayamıyor çoğu zaman, cihazların modeme olan uzaklığı ve çevresel etmenler (bulunduğunuz bölgede diğer wifi ağları yoğunsa vb.) de epey etkiliyor.

modeminizin modelini aratarak bu hız bilgisine ulaşabilirsiniz, eğer modeminiz 5ghz 802.11ac destekliyorsa o standartta cihazlar arası ver transferi 2,4ghz'e göre daha hızlıdır fakat kablosuz ağ çekim alanı 2,4ghz ağlara göre daha zayıftır, aklınızda bulunsun.

*chromecast'e özel cihazlar arası direkt bağlantı gibi bir durum varsa yazdıklarımın modem ile ilgili kısımlarını yok sayabilirsiniz, bu sefer iki cihazın kablosuz ağ yeteneklerine kalır iş.

gkhncnzdgn
1

mobil görünümden çık