Selamlar
fiyat konusunda 160.000 tl ye kadar iniyorlar.
Önerir misiniz?

www.sahibinden.com

 

Hocam 110 beygir işaretlemişler ama 83 beygir olmasın bu. Bu fiyata pek ilan yoktu. Eğer 83 beygirse bayiden sıfır düşünebilirsiniz. Liste fiyatı 180 civarı ama geçen hafta bir şube arayıp 167 fiyat teklif etti bana. Ayrıca faizsiz kredi kampanyası da varmış

housedaki topal doktor

Sakın sakın. Bu çakallara prim vermeyin. Bir kaç ay önce Citroen bayileriyle sıfır araç için görüşüyordum. 3-4 bin lira daha vererek 2021 sıfırını alırsın bunun. Bayiler indirim yapıyor, özellikle Ankara'daki iyi fiyat veriyordu.

ozgurluk savascisi

Bu araç bir kaç ay önce 2020 elde kalanları 140-150 civarına satıyorlardı. ikinci eli bu fiyata satmaları çok absürt. 2021’ini 170’e bulmaya bakın bence

avatar is back

2 3 yılda elektrik arızaları vermeye baslar muhtemelen. Citroën aynı dsg gibi şans işi.

ergenpezeveng

@ergenpezeveng

böyle bir durum yok. bu şehir efsanesi 90lı yıllarda citroenin diğer araçlara göre çok daha fazla elektronik aksam barındırması ve ucu ışıklı kontrol kalemi ile arıza tespit yapmaktan öteye geçememeleri nedeniyle araçlara bok atmaları.

2020 yılında artık daha az veya fazla elektronik aksam barındıran bir otomobil yok hepsinde bu aksamlar var.

ayrıca bu elektronikleri hiç bir markada markanın kendisi yapmaz. aracın ecusunu bosch ya da valeo üretir, esp delphi üretir, sensorünü siemens yapar vs. vs. kablolaması bile bitmiş harness şeklinde satın alınır.

orpheus

Aracın sıfır 2021 modeli 180 bin zaten, üstelik yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi çoğu bayi kampanya ile fiyatı daha da aşağı çekebiliyor ve müthiş kredi kampanyaları var.

solo
1

mobil görünümden çık