Aldatılmak hep çok kötü diye düşünüyoruz ama hiç bu konuya başka açıdan bakan var mı? Bir arkadaş bazılarının aldatılmaktan hoşlandığını söyleyip hiç kafamı karıştırdı. Sizce bu konuya pozitif yaklaşanlar var mı, varsa kimler acaba bunlar, ne düşünüyorlar kafalarında hayat ve ilişkiler hakkında?




 

tek bir iyi yanı var hayatından kötü bir insanı çıkartmış oluyorsun

bir soru sorcam

Insana bir bilgelik, olgunluk getirdigini düşünüyorum. Bir kere aldatildiktan sonra keriz değilseniz gerçekten bir daha aynı duruma düşmek mümkün değil.

sanguine

Aldatılmaktan hoslanan arkadaş cuckold tarzi biri olabilir. Böyle aratarak bulabilirsiniz daha fazla cevap'

logisticsmanager

Aldatılmaktan hoslanan arkadaş cuckold tarzi biri olabilir. Böyle aratarak bulabilirsiniz daha fazla cevap'

logisticsmanager

Yani aldatılmaktanda hoşlanan var mıymış bilemedim.

2 kere aldatıldım, sevgi yumağı bir denyo olduğum için sonra aydım olayı tabi, işin garibi beni aldatan kadınlar ayrıldıktan sonra çok büyük bir suçluluk duygusu ile haftalarca aradılar beni ağladılar, özür dilediler, kendilerinin ne kadar karaktersiz olduklarından bahsettiler, günah çıkardılar işte bildiğin.

E tabi mal yerine koyulmak insanı üzüyor, güven duygunu zedeliyor ama şimdi baktığımda iyi ki aldatmışlar diyorum, Allah korusun bu karaktersizler ile yoluma devam etseydim sonra ne olurdu ? Esra erollara düşerdik,

paramolacak

hoşlanmak değil de. uzun süreli bir ilişkim vardı. bitti bitecek can çekişiyor desem yeridir. aldattı. bitmesine vesile oldu.
ondan sonra çok da travmatize olmadım mesela.

wild honey suckle
1

mobil görünümden çık