bu uygulamaya bir ay falan önce meraktan üye oldum. saçma bir fotoğraf koydum. birkaç gün sonra güncelle uyarısı verdi. gittim vesikalık foto koyup iki tur attıktan sonra bıraktım. az önce duyuruda uygulama adını görünce hatırlayıp girdim altı kişi beni beğenmiş. ben bile kendimi beğenmiyorum. görmek isteyince paralı üyeliğe geç diyor. okcupid'in beni yemlediğini düşünüyorum. siz ne diyorsunuz?




 

ben ilk karantina zamaninda ben biraz sikintidan dolanmistim, yuzlerce begeni gelmisti, neden olmasin milyon tane insan var...

hewit

okcupid öyle şeyler yapmıyor pek beğendiyse biri beğenmiştir, gay de olabilir eskortta türbanlı da beğenenler gerçek hep

nahtoderfahrung

Onların çoğu tatar ramazan. Lokasyon değiştirip kendini Türkiye'de gösteriyor. Bizimkiler de lokasyonu ab/abd yapıyor zaten. Okc'nin şu ana kadar böyle bir şey yaptığını görmedim. Popüler app'lerin buna ihtiyacı yok ayrıca.

IncredibleMau

endonezyalı kızlar onlar. konumu türkiye yapıyorlar ve neredeyse herkesi beğeniyorlar. 42 beğenme olunca merak edip üyelik aldım 4-5 tanesi türk çıktı diğerleri endonezya :)

Pertev nail
1

mobil görünümden çık