Arkadaşlar böyle bir durum var, literatürde nasıl geçiyor bilmiyorum ama. Yani bir iş olur, bir eğlence olur, bir şey olur, tamamen kendimi kaptırıp veremiyorum, yani mesela iş olduğu zaman önüme gelince "nasıl yapılır ki bu" diye aşırı panikleme oluyor, bir sürü ihtimal kafamda beliriyor ya şu şöyle olursa belki de bu böyledir vs. Eğlencede de yani ne bileyim hani bazen olur ya bir konser olur bir şey olur, bu kesinlikle "aa herkes beni izliyor aptala bak diyorlar" falan değil belki o da vardır ancak gerçekten kendimi tam veremiyorum. Bazen bu işi yok işte zekadan yok aşırı farkındalıktan diye açıklıyorlar ama bu başka bir şey, hani açıklama olsa bile çözümü gelmiyor, "farkındalığın yüksek", so?




 

Böyle bir dertten muzdarip olsam ve param olsa psikologa gider uzman bir görüş alırım, hissettiklerimi anlatırım aynen burada yazdığın gibi, bu sayede kaygıdan mı yoksa başka sebeplerden mi daha iyi anlaşılır

freebird5406_2

alkol al.

fff02561

arkadaşlar modlar genelde karşılıklı cevapları siliyor ama bu eklemem gereken önemli bir detaydı ve eklemeyi unuttum ki konu da görünüşe göre o yönde gidecek, şunu söylemem gerekir ki uzun süre çeşitli psikolog ve psikiyatrlardan destek aldım.

ckisc

kaygılısın sadece başka bir şey yok

kushkush
1

mobil görünümden çık