tabi gidilir de. bu yaz gidilir mi? yakın zamanlar giden gelen var mıdır?




 

uçak bileti ve ote fiyatları çok çok uygun.

hobarey

ben gitmem, covid salgınında mısır gibi bir ülkeye tatil gibi bir sebeple gitmem.

reanarchy

bir iş arkadaşım mısırlı, aldığım bilgilere göre mısır covid'den en çok problem yaşayan ülkelerden biri. + olarak türk olarak vize alması da gerçekten dert, ben 2 sene önce gittiğimde konsoloslukta bir ton uğraştırdılar. ben bu yaza mısır'da bir şeylerin düzeleceğini hiç sanmıyorum, kesinlikle gidilmez.

ama covid geçtikten sonra sharm el sheikh ve hurghada kesinlikle gidilip yüzülmesi dalınması gereken yerler.

roket adam

Paranız varsa hiç durmayın. Ama bu lanet olası kovit için önlemlerinizi alın.

kemalkukreyen

Şu ortamda sıkıntı, Allah korusun gittiniz ve daha havaalanında pozitif çıktınız. Tedaviniz vs o ülkede yapılacak...

Bence en az 1 hatta belki 2 sene erteleyin böyle bir planı.

anten

Gecenlerde drew binsky’nin misir gezisine denk geldim. Kimsenin maske takmadigini, cenesinde sus gibi gezdirdiklerini, sok oldugunu filan anlatmisti. Resmi covid rakamlari da saniyorum epey sikintili. Ben olsam da gitmezdim.

gibicibicis

ben son 1 senede 3 kere gittim. bence turizm için ideal zaman şu aralar. çünkü normalden daha boş. pek turist yok (dahab'da sadece turist var gerçi). kahire downtown'daki kaosun içinde sabah akşam fink atmayacaksanız pandemi açısından da endişe etmeyin derim. kahire, dahab, şarm el-şeyh, luxor, aswan ve hurgada'da vakit geçirdim, buralar için söylüyorum, gidin.

aweamadeus

Daha vize almadım ama Kasım'da sarm el seyh'e gidicem. Misir'in kalanı nasıldır bilmiyorum ama sarm el seyh'e virüs açısından sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

sckxyss
1

mobil görünümden çık