www.hizliresim.com
Şöyle bir fiziğim var. Tek derdim karın bölgesini eritip hafif kaslı görünmek. Ne yaparsam en efektif çözüme ulaşırım. Ağırlık+kardiyo mu yoksa sadece ağırlık yapıp en son diyet mi? Eskiden çok zayıftım bu arada 1 senedir aralıksız spor yapıyorum. Boy 185, kilo 92



 

Bende de aynı problem var. Ancak senden daha zayıfım. 1 sene spor yapıyorum demişsin ama ne bileyim kollar vs hiç biri göstermiyor.
Öncelikle kilo vermelisin. Yoksa o yağlar gitmez. Hergün yarım çay bardağır elma sirkesini yemeklerden sonra bölerek iç. Yani günde toplam yarım çay bardağı sirke içmiş ol.
Karın bölgesi ve bacak egzersizlerine önem vermelisin. Karın egzersizleri sonrasında 10k adım yürüyüşüne çıkarsan yak yakımın çok hızlanır.
Karbonhidrat olarak unlu gida tüketimini kesmelisin. Çünkü kilon fazla. Bunlar olduğu sürece be kadar çalışırsan çalış kasların belli olmayacak.
Tek bölge antremanı yerine full body e yönelmelisin. Ancak her antremanda en az iki set karın ve bacak egzersizi olmalı. Bunları yaparsan kilo vermeye başlayacaksın. Bir 15 kg vermen lazım

grid
1

mobil görünümden çık