Az once yikadim bunu guzelce deterjan ile, biraz bekledikten sonra su isitacaktim ki, kirmizi isigi yanmiyor. Kirmizi isikta kaynatiyor, kaynadiktan sonra atinca da yesil isiga geciyor. Yesil yaniyor, fakat kirmizi yanmiyor. Bu arada calisiyor yani su isitiyor. Neden olabilir, ne yapabiliriz?




 

cay makinasi dedigin sey ustlu kettle degil mi? bu tur aletler deterjanla yikanmaz. temizlemedigi gibi elektrik kacagina neden olabilir. 1-2 kere, bir kac damla beyaz sirke ve filtre su ile kaynatmak yeter. kisa devre yapmistir led, ondan yanmiyordur.

rm

cay makinesi vb neden deterjan ile yikanir mi ? muhtemelen isik ile ilgili bir yerlerine kacmistir ve bozulmustur

sweetoffice

içinde su falan kaldıysa eğer elektrikli kısmında kısa devre yapar alete zarar verebilir aklında olsun.

killerbee

kurumaya bırakın. büyük ihtimalle ısrar ederseniz zaten sigortalar da atacaktır.

roket adam

Evet, yikanir tabi. Aldiginiz seyin icinde yikamadan mi cay iciyorsunuz? Kisa devre yapabilir, atar yenisini alirim. Onu da bozulana kadar deterjanli sularla foşur foşur yikarim.

balpolen

Onunla güzelce konuşun onu sevdiğinizi ve ondan memnun olduğunuzu söyleyin. Temiz olması için yıkadığınızı, eğer bunun için kızdıysa özür dileyin

rapisa

İçi yıkanır tabi de, dışı ve elektrik aksamı yıkanmamalı, hayati risk bile oluşturabilir Allah korusun.

Kuruyunca kendine gelme ihtimali yüksek, en kötü ihtimal oradaki ampül patlamıştır, artık yanmaz ama cihaz çalışmaya devam ederse kullanırsınız.

John Bloor

içinde su kaynayan gövdeyi ıslatarak yıkamadın umarım. onun içinde termostat vs elektrik aksamı var ve kesinlikle su değmemesi gerekiyor. dışarıdan nemli bezle silinebilir.

yeşil yanıyor kırmızıya geçmiyorsa. yukarıda kaynatma-sıcak tutma butonunun altında buhar termostatı var o bozulmuştur.

"Kisa devre yapabilir, atar yenisini alirim. Onu da bozulana kadar deterjanli sularla foşur foşur yikarim." bu doğru bir tavır değil. eksik cümle foşur yıkarım bir gün fark etmeden ev yanar-bir gün fark etmeden çarpılır ölürüm olacaktı. elektrikli aletle böyle bir inatlaşmada zararlı çıkacak tek kişi sen olursun.

orpheus
1

mobil görünümden çık