Sb




 

daha başka ne olması lazım düşüş trendinin kesinleşmesi için?

yükselen tepeler ve dipler serisi bozuldu 50 binin altına sarkıldı
yükseliş kanal desteği kırıldı
41950 kırıldı
bütün hareketli ortalamalar başını aşağı çevirdi
200 ema kırıldı

tabii lan manyak mısın

Bence yapacak bi ralli ethereum önderliğinde pos sistemine geçişte eth ve eth altyapısını kullananlar.

bana kedicik derdi

geldi tabi. ne olsun daha?

dog day afternoon

Geldi de ne kadar sürecek asıl kilit nokta o. Altcoinlerin popüleritesi önceki sezonlara göre çok arttı, yatırımcının güvendiği seçenek arttıkça bu sezonların süresi azalacaktır diye düşünüyorum. O yüzden ayı sezonu geldi diyip yelkenleri indirmek kış uykusuna yatmak bana fırsat kaçırmak gibi geliyor. Al sat işinin azalması uzun dönem yatırım fırsatı doğuruyor, bu anlamda al-unutçular için ayrı bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

Jux

Tamamen atıyorum uzman değilim
Btcyi gömecekler bu arada alt coinler tepe taklak. Arada batanlar olacak. Sonra btc yerine başka coinlerin boğa rallisi var

photo85

böyle soruları burada soruyorsunuz ve bir aylık tecrübesi olan adam da cevap veriyor, 5 senelik tecrübesi olan adam da. tabi kimin tecrübeli kimin tecrübesiz oldugunu anlamıyorsunuz.

benim cevabım büyük ihtimalle geldi. haftalık macd, aylık mumlar, aylık bolinger bantları, günlükte düşen tepeler, günlükte 200ma haftalıkta 20ma altında kapanışlar, btc dominansın geldiği nokta vs ayının geldiğini gösteriyor.

ancak bu ayı önceki kadar uzun sürmeyebilir. çünkü halving tarihleri ve döngülerine bakınca zamansal olarak eksik bir şeyler var.

dafuq
1

mobil görünümden çık