selamlar arkadaşlar edevlette gezerken bir durumla karşılaştım. şu operatör internet tv borçlarının olduğu sayfa var ya. Orada daha önce 2012de başlayıp 2014'te sonlandırdığım digiturk aboneliğine ait bir borç gözükmüyordu. Normalde güncel borçlar yazıyor orada bir de icra takibindeyse o belli oluyor. Ben yine de detayına girerek digiturk online işlemler sayfasına yönlendirildim. Girince de mevcut faturamın veya ödenmemiş faturamın olmadığını gördüm ancak başka bir sekmede de yasal takipta bulunan 1500 küsür liralık bir borç olduğunu gördüm.

bu ne olabilir? faturalarımı düzenli ödedim ama o dönem cihaz mı teslim etmedim acaba noldu hatırlamıyorum. üzerinden 8 yıl geçmiş herhangi bir icra da açılmamış bu borçla ilgili.

şimdi bu borç benim başıma ne iş açabilir? ne yapsam? 1500 lira da az değil yani belli ki faiz işletmişler ama her gün bakıyorum küsüratta da bir artış olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım hukuk bürosunun telefonunu verdiler, ne yapsam? yarın öbür gün astronomik rakamlara çıkmasın bu olay

 

Digiturk bunu yapıyor. Ben de iptal ettirdim üyeliği. Aradan epey bir zaman geçtikten sonra avukat aradı borcunuz var diye. İptal ettirme bedeli mi, cihaz bedeli mi saçma sapan bir şey. Bayaa son bir vurgun yapıyorlar. 1500 lira ödedim ben de.

yani icrayla falan almaya çalışıyorlar o parayı, o yüzden itiraz edecekseniz bile önce ödeyip sonra itiraz etmek daha mantıklı.

Ama böyle rezil bir firma görmedim. İyi ki çıkmışım.

anten
1

mobil görünümden çık