Bu konuya hakim, ilgili ve bilgili veteriner hekim var mı bize yardımcı olabilecek? 4-5 ayrı veterinere giderek ilerliyoruz şu an. Serumun nasıl uygulanacağından hangi takviyenin verileceğine kadar zıt görüşe sahip hepsi. Bir de 400-500 tl muayene ücretini alıp farklı veterinerlere de gittiğimizi öğrenip trip atmalar falan. E sizler de tek seferde kem küm etmeden teşhis edebilseniz(teşhisi geçelim fikir sahibi olunsa yeter), ağzınızdan cımbızla bilgi almak zorunda kalmasak. Hayır sanki hayrına muayene ediyorlar bir de. İstanbul'da süper hekim dedikleri kişi bile serum yapından öteye geçemedi. Hangi takviyeleri kullanacağız vs kendi kendimize internetten öğrenmeye çalışıyoruz. Varsa bu konuya hakim biri mesaj atabilir mi lütfen




 

daha once bu yoldan gecen biri olarak en etkili tedavi azodyl olarak gosteriliyor. bulabilirseniz temin etmeye calisin, bulmak zor oldugundan veterinerler pek soylemiyor.



bir de hangi seviye oldugu onemli bobrek yetmezliginde,

oscar

eksiduyu.ru

maalesef bizdeki veterinerlik anlayışı semptom bastırmaya yönelik.
eskiden birçok şey yetersizdi ama artk bir sürü preparat var kullanılabilecek olan.
yine de o kadar çok veterinere götürmeyin, birinde sabitlenin derim.
eski ve "çok iyidir" denenler cerrahi müdahale dışında artık demode maalesef.
genç ve yeniliklerden haberdar olan birinde karar kılın.

mesela levent'te ada veteriner var, evrim bey.
ya da maltepe'de petmosfer var, ecem hanım.
genç ve yenilikçilere yönelin yani.

geçmiş olsun.

blatta hiberna

Geçmiş olsun. Kedinizdeki semptomlar nelerdi

rapisa

Ben de benzer bir süreçten geçtim. Sanırım en etkili kombinasyon Azodyl + Renal K+ ama ikisi de Türkiye'de yok. Azodyl'i ABD'den getirmek için epey takla atmıştım. Diğeri yurtdışından rahatlıkla gelir (gümrüğe takılırsa veteriner hekiminizden imzalı kaşeli yazı alıp teslim alabiliyorsunuz)

Yeşilköy'deki Medicine'i (Bülent Keçe) tavsiye ederim. Bizim ufaklığın başka sağlık sorunlarını fotoğraftan teşhis etmişti. Ameliyat ederken de daha pahalı olan seçeneği değil hayvanın sağlık durumuna uygun seçeneği önermişti.

bruce mclaren

@rapisa belirti yoktu kontrol amaçlı kan testi yaptırdığımızda gördük

waztp
1

mobil görünümden çık