Aboneliğin yeni başladığı bir daireye 15 günlük fatura 500 Tl geldi. Sonraki 1 aylık fatura ise 90 tl. 500 tl ile ilgili hem Ck Enerji'ye, hem de genel elektrik idaresine itiraz ettik. İkisi de ekip gönderdi, inceledi ve sayaç vs. ile ilgili bir sorun olmadığını söylediler. Bu 500 tl'nin içinde abonelik ücreti falan da yokmuş, yalnızca kullanım ücreti diyorlar.

Yani hiçbir sebep ortada yokken 15 günlük kullanım bedelinin 500 tl olduğunu söylüyorlar. Halbuki 1 aylık kullanım bir sonraki ay 90 tl. Tüm şartlar aynı.

Bir avukat tutup dava mı açmalıyım? Avukat benden bir ücret almadan, masraflarını ck enerjiden almak kaydıyla bu davayı üstlenir mi? Ne yapmamı önerirsiniz?

 

aynısı başıma geldi geçen duyuru açtım ben de 2. fatura da yüksek geldi bana bakalım 3. faturaya göre dava cimer felan araştırıcam.

aeroknight

Elinizde geçen ay kesilen fişle bu ay kesilen fiş var mı? Endeksler ne kadar olmuş? Sizden önce ayrılan kişi endeksi düşük gösterip çıkmış olabilir mi?

boray eris

abonelik başlatırken saatteki değer kaçtı o önemli. ilk değeri sıfır kabul edip ona göre fatura keserler. senden önce bi şekilde kullanıp saati ilerletmişlerse hepsi ilk faturaya yansır

efruz
1

mobil görünümden çık