öncelikle şu anda aç olan insanlardan özür dilerim :) ben de açım şimdilik de aklıma gözleme geldi nedense. nerde yenebilir gözleme izmir'de? ama böyle güzel olsun baya. şimdi gitmicem tabi de aklımda bulunsun.




 

gözlemeci bilmiyorum ama gözleme seven katmer de sever diyerek urla iskele'deki ünal kardeşler demek istiyorum.

fotrsapka

bir zamanlar balçova teleferikte çok güzel gözleme yaparlardı. hala açık mıdır bilmiyorum ama yakınlarında ekonomi üniversitesi oldugundan halen çalışıyor olabilirler.
afiyet olsun..

ewereste

ekonomi üniversitesinin karşısındaki çay bahçesi gibi yerde hala yapıyorlar fena değil ama benim şahsi önerim inciraltında bahçe cafe'de güzel yapıyorlardı; böyle yaşlı teyzeler falan hemen orada açıyorlardı falan.. canım çekti.. bu saatte denk gelinir mi böyle soruya yahu..

newyorkais

valla ürkmez pazarında iki teyze en güzelini yapıyo aslında ama izmir içinde bilemiyorum :)
ünal kardeşlerin mantısı da şahane :)

kediebesi

sahilevleri ve inciraltındaki kahvaltı mekanlarında, çok güzel yapıyorlar. mandalina ve patlıcan adlı mekanlarda yedim züperdi.
kediebesinin dediği gibi ürkmez pazarında çok taze otlarla yapıyorlar, her pazar yiyoruz ailecek. balkabaklısı bile var.

ground

ağustos eylül de fuar zamanı gözlemeci abla teyze abi enişte amca bacı kardeş tabirlerine uyan herkezden yenir... çokta yenirse mide hazmı zor olur kabız yapma ihtimali yüksektir...

ramizdede

Buca Kaynaklar yoluna yolunuz düşerse hali geçtikten sonra kaynaklara doğru giderken okul var bi yerde (aynı doğrultuda 2 yerde de olabilir) İlkokul lise bilemiyorum şimdi. Okulun karşısında yani sağda kalan bir yer var muşambalarla örtülmüş ahşap direkli bir mekan. Oradaki teyzeler çok güzel gözlemeler yapmaktadırlar. Eğer ege otlarına alışkınsanız otlu gözlemeleri de dahil olmak üzere her türlüsü çok güzel. Afiyet olsun

katilonur
1

mobil görünümden çık